Cvičení pro rozvoj jemné motoriky a psaní

Pavel Svoboda

CZE Česky PORTÁL2009/03

Kniha: Cvičení pro rozvoj jemné motoriky a psaní - Pavel Svoboda
Katalógové číslo: 73882 viac »
6,36

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Cvičení pro rozvoj jemné motoriky a psaní

Publikace spojuje důraz na dynamiku psaní, zábavnost a motivační složku včetně soutěžení a práce ve dvojicích. Děti mohou vyzkoušet a procvičit různou rychlost tahů, zdokonalit se v přesnosti vedení tužky a ve správném držení psacího náčiní. Při plnění úkolů rozvíjejí periferní vidění a osvojují si některé zeměpisné pojmy a logická spojení. Část úkolů je koncipována jako modifikované závody dopravních prostředků. Publikaci lze využít v domácí přípravě žáků, ve škole při výuce psaní a při vzdělávání dětí se specifickou poruchou učení dysgrafie. Titul navazuje obsahem i formou na předchozí autorovy publikace Zábavná cvičení pro rozvoj čtení (Portál, 2003) a Cvičení pro rozvoj čtení (Portál, 2008).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
73882
Názov
Cvičení pro rozvoj jemné motoriky a psaní
EAN/ISBN
9788073675455
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Pavel Svoboda
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/03
Rozsah
56
Rozmer
210×295×5
Hmotnosť
0,19
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lana 5 z 5
07.02.2013 12:40:00

Táto knižka je skutočný poklad pre rodičov detí, ktoré odmietajú v predškolskom veku kresliť, vyfarbovať, prípadne držia ceruzu ako kladivo. To všetko bol aj prípad môjho autistického syna, ktorý do 4 rokov odmietal písacie potreby čo len chytiť do ruky. Aj vďaka nej sa prelomili ľady a začal aspoň čarbať. Teraz, vo veku 5 a pol roka už kreslí a píše.. Kniha je orientovaná skôr na záujmovú sféru chlapcov, ale aj dievčatká si v nej môžu nájsť svoje. Jednotlivé stránky sa dajú kopírovať a tak použiť opakovane ako pracovné listy, my sme si pomáhali aj vsunutím strany do priesvitnej fólie. Ak má vaše dietko rado bludiská, tu ich nájde celkom dosť, ľahšie aj ťažšie... Výhodou tejto knihy je jej vhodnosť pre široké vekové rozpätie: Malý s ňou začal v cca 4 rokoch, ale "preteky! bavili aj dospelú časť našej rodiny :)