Dcéra Riečnej panny

Kniha: Dcéra Riečnej panny - Zuzana Kuglerová
Katalógové číslo: 71606 viac »
7,01

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dcéra Riečnej panny

"Tento román je čistou fikciou, ktorá nestojí na žiadnych vedeckých základoch. Jeho jediným nezvratným faktom je zopár mohylových hrobov na juhu Slovenska. Najzaujímavejší z nich leží medzi povodím dvoch riek - Žitavy a Dunaja. Je v ňom pochované neznáme dievča, možno mladá žena vo veku od osemnásť do dvadsaťpäť rokov... O jej cudzokrajnom pôvode svedčia iba šperky, konkrétne sklený náhrdelník. Sklo bolo v dobách, do ktorých je nález datovaný, vzácnejšie ako zlato a jeho výrobu poznali iba v Egypte..." Nie je azda zrejmé, že dejiny Slovenska sa píšu na tisícročia a sú rovnako vzrušujúce ako história starého Grécka či Egypta? Archeológia je skúpa na odpovede, ale nastoľuje veľa záhadných otázok. Dráma dcéry Prekliateho faraóna je jednou z možných odpovedí. Na pozadí dejinných udalostí pred 3 300 rokmi sa odvíja niť udalostí, príbeh lásky i zrady a odpustenia. Príbeh krásnej Merit Aton, ktorá prežila svoj krátky život vo vyhnanstve v našich končinách. Príbeh plný dobrodružstiev a úžasných odhalení...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
71606
Názov
Dcéra Riečnej panny
EAN/ISBN
9788089208890
Autor
Zuzana Kuglerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/12
Rozsah
280
Rozmer
145×200×30
Hmotnosť
0,54
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dcéra Riečnej panny zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.