Kniha poviedok a spomienok

Kniha: Kniha poviedok a spomienok - Svatopluk Veltruský
Katalógové číslo: 70103 viac »
Ušetríte až 0,11 € z bežnej ceny 2,95
A navyše získate 2 vernostné body
2,84
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kniha poviedok a spomienok

Táto kniha je svedectvom, že každý človek má svoj príbeh, ktorý môže iných obohatiť. Že každý život, aj ten navonok obyčajný, skrýva množstvo netušených tajomstiev. Jazyk príbehov je jednoduchý, no práve tou jednoduchosťou umožňuje nahliadnuť do dávno minulých dôb i do súčasnosti, videnej skrze skúsené oko pozorovateľa. Rovnako jednoduchý a prostý, ako je aj život autora. Všetko, čo je v tejto knihe, je prežité a precítené. A reálne. Hlboko a pravdivo… „Za všetku starostlivosť a lásku som nikdy mamičke nepovedal, ako ju mám rád. Vtedy som sa hanbil prejaviť svoje city. Po niekoľkých rokoch pobytu v tábore, bombardovania a hladu ma vyslobodil koniec vojny. Ponáhľal som sa domov a veľmi dobre som vedel, čo poviem mamičke. Už som sa nehanbil za svoje city. Nepovedal som to, pretože mamička zomrela. Je to najväčší dlh môjho života, tiahne sa ním ako čierna niť… Preto radím všetkým, ktorí sa hanbia povedať svojej mame, ako ju veľmi ľúbia, aby s tým neotáľali!“
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
70103
Názov
Kniha poviedok a spomienok
EAN/ISBN
9788071656692
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Svatopluk Veltruský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/10
Rozsah
70
Rozmer
145×200×3
Hmotnosť
0,10
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kniha poviedok a spomienok zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.