Prvé kroky s počítačom 10.v

Zamerané na Windows Vista a Office 2007

Jiří Hlavenka

SVK Slovensky Computer Press2007/06

Kniha: Prvé kroky s počítačom 10.v - Zamerané na Windows Vista a Office 2007 - Jiří Hlavenka
Katalógové číslo: 64010 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prvé kroky s počítačom 10.v

Zamerané na Windows Vista a Office 2007

Každý používateľ počítača, aj ten najlepší programátor alebo najskúsenejší administrátor, niekedy s počítačmi začínal: musel sa naučiť zapojiť a spustiť počítač, ovládať operačný systém Windows, tvoriť prvé dokumenty vo Worde, pripojiť sa k Internetu, odoslať a prijať svoju prvú správa elektronickou poštou. V podobnej situácii sú každý rok desaťtisíce používateľov, ktorí sa stretávajú s počítačom prvýkrát, prípadne už o počítačoch niečo vedia, ale stále majú z tohto „zákerného stroja“ určité obavy. Doterajšie vydania tejto príručky už vysvetlili prvé kroky s počítačom skoro pol miliónu používateľom. Desiate vydanie knihy, ktorej popularita nemá v českej a slovenskej počítačovej literatúre obdobu, je kompletne prepracované a aktualizované a zaoberá sa modernými počítačmi a najnovšími programami. Prvé kroky s počítačom sú napísané pre úplných začiatočníkov, vysvetľujú všetko zrozumiteľne a názorne, hľadajú analógie v bežnom živote a približujú aj zložitejšie veci prístupnou a zábavnou formou. Knihu je možné prirovnať k vodičskému kurzu: naučíte sa počítač „riadiť“ , zhruba vedieť, čo je vo vnútri a ako si poradiť, keď sa stane niečo neočakávaného.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
64010
Názov
Prvé kroky s počítačom 10.v
Podnázov
Zamerané na Windows Vista a Office 2007
EAN/ISBN
9788025116845
Autor
Jiří Hlavenka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/06
Rozsah
144
Rozmer
150×210×12
Hmotnosť
0,23
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prvé kroky s počítačom 10.v zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.