Hry s rečou

Mária Horecká

SVK Slovensky Computer Press2008/02

Kniha: Hry s rečou - Mária Horecká
Katalógové číslo: 63917 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Hry s rečou

Navštevujete so svojim dieťaťom logopedickú poradňu? Máte pocit, že by vaše dieťa mohlo rozprávať lepšie? Vy mu síce v rodine rozumiete, ale jeho dorozumievanie sa s ostatnými je problematickejšie? Trápi Vás, ako sa dohovorí s kamarátmi a ako zvládne dorozumievanie sa v škole? Teraz, keď majú komunikačné zručnosti stále väčší vplyv na uplatnenie sa človeka v spoločnosti a na trhu práce, mali by sme deťom poskytnúť čo najväčšiu podporu aj z tohto hľadiska.

Knižka obsahuje: prípravné cvičenia (na precvičovanie schopností, ktoré vo veľkej miere ovplyvňujú osvojovanie si správnej výslovnosti) konkrétne hlásky (podrobne rozpísaný postup vyvodenia hlásky, návod na sluchové rozlišovanie hlások, cvičenia na upevňovanie výslovnosti jednotlivých hlások) súbor hier a obrázkov k precvičovaniu hlások (môžu pomôcť k obohateniu slovnej zásoby, precvičovaniu pamäti, rozvíjaniu fonematického sluchu, uľahčeniu počiatočného čítania) krátke poviedky a básničky zo zvýšenou frekvenciou danej hlásky (pre upevňovanie preberaných hlások a k napodobneniu modulačných faktorov reči: rytmu, tempa, dynamiky)

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
63917
Názov
Hry s rečou
EAN/ISBN
9788025118054
Autor
Mária Horecká
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/02
Rozsah
64
Rozmer
210×298×8
Hmotnosť
0,24
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Zdenka 5 z 5
11.04.2013 08:54:02

Najlepšia kniha, ktorú možno na Slovensku kúpiť vhodná pre rodičov detí s poruchami reči, ale aj pre logopédov a iných , ktorým nie je reč dieťaťa ľahostajná. Obsahuje prípravné cvičenia napísané prístupnou a vhodnou formou, je v nej rozpracované vyvodenie a fixácia hlások, s ktorými majú deti najväčšie problémy. Kniha je vhodne ilustrovaná a sú v nej pútavé úlohy pre deti.