Posol smrti

Kniha: Posol smrti - Daniel Silva
Katalógové číslo: 53382 viac »
Séria kníh: Agent Gabriel Allon
Agent Gabriel Allon
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Posol smrti

Legendárny agent Mossadu má po incidente na Lyonskej stanici v Paríži dve možnosti: buď do konca života neopustí Izrael, alebo prijme funkciu, po ktorej netúži. Jeho dilemu vyrieši smrť arabského profesora v Londýne súvisiaca s plánovaným útokom na symbol kresťanstva Vatikán. Stopy vedú k bývalému dôstojníkovi spravodajskej služby a k rozprávkovo bohatému vášnivému zberateľovi umeleckých diel. Keďže Američania z ekonomicko-politických dôvodov nemôžu zasiahnuť, Allon dostáva tretiu možnosť a podujíma sa na vysoko riskantnú úlohu preniknúť do najužšieho kruhu saudskoarabského miliardára za pomoci odvážnej kunsthistoričky Sary Bancrofrovej a strateného obrazu Vincenta van Gogha. Misia plná nečakaných nástrah ho z londýnskej umeleckej galérie zavedie do Karibiku, odtiaľ do Švajčiarska a napokon do Vatikánu, kde je ohrozený život hlavy katolíckej cirkvi a amerického prezidenta.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
53382
Názov
Posol smrti
EAN/ISBN
9788022013970
Autor
Daniel Silva
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/02
Rozsah
288
Rozmer
140×208×28
Hmotnosť
0,33
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Casion 5 z 5
10.04.2013 18:36:52

Opäť veľmi dobrá kniha od talentovaného autora, ktorý vie dej skvele vykresliť a vie dať napätie na to správne miesto. Hlavná postava - Gabriel - znovu plní jednu z misíí, ktorá je nesmierne dôležitá a hoci je zdanlivo sám, pomáha mu množstvo ľudí. Odporúčam všetkým, ktorí majú radi dobré a kvalitné detektívky.