Keď rozkvitnú čerešne

Lucia Olrinková

SVK Slovensky Marenčin PT2023/05

Kniha: Keď rozkvitnú čerešne - Lucia Olrinková
Katalógové číslo: 467534 viac »
Ušetríte až 2,33 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,57
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Keď rozkvitnú čerešne

Keď mala Olívia trinásť rokov, prežila najvzrušujúcejšie a najčudnejšie leto v živote. Od tých prázdnin už nič nebolo ako pred tým. Stretla chlapca, ktorý sa jej hlboko vryl do srdca a ktorý krátko po ich stretnutí navždy zmizol. Začali sa diať čudné veci. Po páde z výšky už vnímala svet okolo seba inak ako bežní ľudia. Po dvadsiatich rokoch je z Olívie vydatá žena a matka dvoch synov. Jej manželstvo sa rozpadá, pre chorobu mladšieho syna musí zanechať prácu a nakoniec sa stane obeťou podvodu manžela-gamblera. Ocitá sa na dne, sama s dvomi deťmi, bez práce, bez peňazí.

Keď sa už začne zdať, že najhoršie má za sebou, do susedstva sa nasťahuje tajomný Francúz, ktorý jej prevráti život naruby. Kto je ten neznámy cudzinec? A ako súvisí jej život s osudom neznámej dievčiny, ktorú ktosi pred dvadsiatimi rokmi zavraždil? Ona je ako lesná víla, nevinné žieňa dušou spojené s prírodou. On je tajomný a príťažlivý mladý muž s nezvyčajným menom, patriaci do skupinky chalanov, ktorí si hovoria Démoni. Čo to majú za čudné mená a prečo majú všetci na predlaktí nakreslený obrátený pentagram s hlavou Bafometa a nápisom SA-MA-EL ? Mladučkej Olívii ani nepadne, že stretnutím so záhadnými chlapcami sa rozkrútia šialené kolesá osudu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
467534
Názov
Keď rozkvitnú čerešne
EAN/ISBN
9788056911426
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Lucia Olrinková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/05
Rozsah
288
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,49
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Keď rozkvitnú čerešne zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.