Starožitníkova dcéra

Sarah E. Ladd

SVK Slovensky Slovenský spisovateľ2023/02

Kniha: Starožitníkova dcéra - 1. vydanie - Sarah E. Ladd
Čo musí Camille Ivernessová obetovať, aby našla vytúžený domov plný lásky?
Katalógové číslo: 461146 viac »
Poklady Surrey
Titul je zaradený v tejto sérii
14,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Starožitníkova dcéra

Prvá časť regentskej trilógie Poklady Surrey z pera uznávanej americkej spisovateľky Sarah E. Laddovej, ktorá si získala priazeň slovenských čitateľov očarujúcou sériou Tajomstvá vresovísk, vás zavedie do rušného Londýna i na malebný anglický vidiek na začiatku devätnásteho storočia.

Camille Ivernessová to nemá v živote ľahké. Vedie otcovo starožitníctvo v biednej londýnskej štvrti a tuší, že exotické predmety z ďalekých krajín sa k nim nie vždy dostávajú legálnou cestou. Navyše si musí poradiť bez matky, ktorá ju opustila. Keď však starožitníctvo prepadne záhadný útočník a zraní ju, jej život sa od základov zmení. Ošetrí ju totiž mladý lekárnik Jonathan Gilchrist, ktorý sa zjaví na scéne hneď po nepríjemnom incidente. Do Camillinho obchodu ho priviedlo podozrenie, že sa v ňom má uskutočniť tajný predaj vzácneho rubínu, ktorý zmizol zo zbierky jeho otca, majiteľa vidieckeho panstva Kettering Hall, a ktorý otec zúfalo potrebuje, aby splatil dlhy.

Aj keď Camille a Jonathan pochádzajú z rôznych spoločenských vrstiev, majú veľa spoločného: obaja sú čestní, túžia po pravde a po domove plnom lásky. A nie sú jeden druhému ľahostajní. Akú úlohu zohrá ukradnutý rubín v ich rodiacom sa vzťahu a aké tajomstvá odhalí pátranie po tomto jedinečnom drahokame, ktorý jeho vlastníkovi môže priniesť požehnanie, ale aj prekliatie?

Prekladateľka: Marta Gergelyová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
461146
Názov
Starožitníkova dcéra
EAN/ISBN
9788022025089
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sarah E. Ladd
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/02
Rozsah
344
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Starožitníkova dcéra zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.