Moderná sebaobrana

Jasmína Houdek, Pavel Houdek

SVK Slovensky IKAR2023/03

Kniha: Moderná sebaobrana - 1. vydanie - Jasmína Houdek, Pavel Houdek
Každý z vás sa už určite stretol s určitou formou násilia alebo obťažovania
Katalógové číslo: 458197 viac »
Ušetríte až 1,99 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,91
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Moderná sebaobrana

Stretli ste sa niekedy so sexuálnym obťažovaním? Čelili ste sexistickým vtipom alebo nevhodným narážkam svojho šéfa? Boli ste svedkami útokov či urážok, a predsa ste nedokázali zasiahnuť?

Zrejme každý z vás sa už stretol s určitou formou násilia alebo obťažovania. Možno ste zamrzli, stratili reč, prípadne ste sa len donútili k úškrnu. Práve preto čoraz viac ľudí, mužov i žien, navštevuje kurzy sebaobrany – aby v takýchto situáciách vedeli reagovať. Fyzicky. Ale nácvik kopancov do citlivých miest je len veľmi malá časť skutočnej sebaobrany. Tá sa začína oveľa skôr, než na vás niekto zaútočí – v ideálnom prípade útočník skončí skôr, než vôbec začne. Dobrá sebaobrana vás teda v prvom rade naučí, ako sa do takejto situácie vôbec nedostať.

Manželia Jasmína a Pavel Houdek sumarizujú vo svojej knihe najbežnejšie situácie, s ktorými sa stretli jednak osobne a jednak prostredníctvom širokého spektra svojich známych a študentov. Popritom poradia, ako „čítať“ nebezpečné prostredie, ako sa nepoddať vlastnému strachu a v pokoji konať ešte predtým, než vôbec k agresii dôjde. Nečakajte, kým konflikt zaklope na vaše dvere. Je načase povedať si „Dosť!“

Z českého originálu Moderní sebeobrana, vydaného vo vydavateľstve Listen, Praha v roku 2022, preložila Miriam Ghaniová. Vyšlo vo vydavateľstve IKAR, a.s., v roku 2023.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
458197
Názov
Moderná sebaobrana
EAN/ISBN
9788055185668
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jasmína Houdek, Pavel Houdek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/03
Rozsah
264
Rozmer
200×125×19 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Moderná sebaobrana zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.