Trestný zákon

Komentár Zväzok II.

Tomáš Strémy; Lucia Kurilovská

SVK Slovensky Wolters Kluwer2022/12

Kniha: Trestný zákon - Komentár Zväzok II. - Tomáš Strémy; Lucia Kurilovská
Katalógové číslo: 457808 viac »
123,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Trestný zákon

Komentár Zväzok II.

Komentár k Trestnému zákonu, II. zväzok, od kolektívu renomovaných autorov ponúka záujemcom, po predchádzajúcom vydaní všeobecnej časti Trestného zákona v rámci I. zväzku, hĺbkovú, právnu analýzu ustanovení osobitnej časti Trestného zákona v zmysle § 144 - § 435, ako aj následným spoločným, prechodným a záverečným ustanoveniam.
Autorský kolektív nadväzuje na predchádzajúce vydanie I. zväzku, pričom v komentovaných ustanoveniach sa venuje aktuálnej právnej úprave v kontexte jednotlivých legislatívnych zmien. V diele sa autori venujú trestným činom, ktoré sú uvedené v dvanástich hlavách osobitnej časti, pričom prinášajú pohľad na komplexnú analýzu jednotlivých ustanovení s dôrazom na výklad pojmov, vzťahujúcich sa na objektívne znaky skutkových podstát trestných činov, ako aj na vzájomné súvislosti, či praktické problémové oblasti, ale aj prepojenie na výkladové ustanovenia všeobecnej časti Trestného zákona. Ambíciou komentára je poukázať taktiež aj na súvisiacu judikatúru z predmetnej oblasti, ako aj praktické skúsenosti autorov, ktorí sú nielen odborníci v oblasti teórie, ale viacerí z nich sú súčasťou aj samotného trestného konania.

Publikácia je určená sudcom, prokurátorom, advokátom, študentom právnických fakúlt, ale aj laickej verejnosti, ktorá sa zaujíma o problematiku trestného práva.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
457808
Názov
Trestný zákon
Podnázov
Komentár Zväzok II.
EAN/ISBN
9788076765344
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Tomáš Strémy; Lucia Kurilovská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/12
Rozsah
1534
Rozmer
176×250 mm
Hmotnosť
1,54
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Trestný zákon zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.