Ako viesť hodnotiace rozhovory

Príručka pre každého manažéra, ktorý chce viesť zmysluplné a výživné rozhovory

Ivana Miklovič

SVK Slovensky GtoG, s.r.o.2022/11

Kniha: Ako viesť hodnotiace rozhovory - Príručka pre každého manažéra, ktorý chce viesť zmysluplné a výživné rozhovory - Ivana Miklovič
Katalógové číslo: 457158 viac »
Ušetríte až 4,00 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ako viesť hodnotiace rozhovory

Príručka pre každého manažéra, ktorý chce viesť zmysluplné a výživné rozhovory

Každý manažér chce byť úspešný vo svojej práci. Každá firma sa chce posúvať vpred. Ako skĺbiť tieto dve témy?

Prvá a jediná kniha na našom trhu, ktorá prináša komplexný pohľad na HODNOTIACE ROZHOVORY. Objavíte v nej tie najlepšie tipy a triky z praxe, ktoré sa týkajú hodnotiacich rozhovorov. Budete mať možnosť spoznať štruktúru vedenia rozhovoru, konkrétne príklady otázok, strategický pohľad, prečo robiť práve isté kroky. Kniha zároveň prináša jedinečnú metódu stanovania cieľov OKR, ktorú používajú viaceré úspešné spoločnosti na svete.

Množstvo manažérov sa po absolvovaní školenia Hodnotiace rozhovory s Ivanou Miklovič vyjadrilo, že radikálne zmenili spôsob, akým vedú ľudí.

Informácie v nej využijete nielen pri vedení hodnotiacich rozhovorov, ale aj v rámci One-to-One stretnutí, či zvládaní rozhovorov s rôznymi typmi zamestnancov.

Prinášame vám knihu, ktorá by mala mať miesto v každej knižnici manažéra, učiteľa, či športového trénera.

POVEDALI O KNIHE

Čo povedali o knihe tí, ktorí si ju už prečítali:

Táto kniha je z môjho pohľadu komplexné „dielo“. Vrelo odporúčam nám všetkým – nielen novým či skúseným lídrom, ale aj zamestnancom, trénerom, facilitátorom či konzultantom – mať túto komplexnú príručku vo svojej knižnici.

Tatiana Kačmárová, Head of HR Department, Ernst & Young

Kniha, je z môjho pohľadu jednou z najpraktickejších kníh na túto tému. Myslím si, že každý, kto sa chce naučiť viesť hodnotiace rozhovory so zamestnancom na profesionálnej úrovni, nájde v knihe praktické rady, postupy a zároveň tipy či triky, čo robiť a čo určite nerobiť.

Ak to môžem trochu odľahčene zhodnotiť, len poviem: Ak sa raz stane tréning Ako viesť hodnotiace rozhovory so zamestnancom povinnou súčasťou rozvoja lídrov, tak táto kniha musí byť povinným čítaním. ??

PhDr. Mária Rusková, MBA, Interim manažér, biznis mentor, tréner leadership rozvoja, Quick´n´Smart Solutions s.r.o.

Kniha je dobrý sprievodca, pomôcka pre začínajúceho manažéra, ako aj pre skúseného manažéra, ktorý tu nájde užitočné rady a informácie. Kniha je príjemným osviežením, ako robiť veci správne.

Ing. Martina Ďurková, PhD., Head of (GDE – EDK) BSH Drives and Pumps s.r.o.

IVANA MIKLOVIČ

je už viac než 20 rokov lektorkou osobnostného rozvoja. Účastníci ju často oceňujú za jej inovatívny prístup ku školeniam, profesionalitu, citlivý prístup k účastníkom, hĺbku znalostí a uvádzanie užitočných príbehov z praxe, čo im umožňuje ľahšie zapamätanie a využívanie získaných informácií v praxi. Ivana sa zároveň od roku 2007 venuje koučingu a práve práca s otázkami je neoddeliteľnou súčasťou DNA jej osobnosti, čo sa prejavuje aj v knihe Hodnotiace rozhovory.

Ivana nie je žiadny teoretik. Sama využíva tento nástroj v spolupráci s ľuďmi a svoje know how už dlhodobo odovzdáva v rámci školení Hodnotiace rozhovory.

Pre koho je kniha určená: pre manažérov, športových trénerov, učiteľov – všetkých, ktorí vedú ľudí

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
457158
Názov
Ako viesť hodnotiace rozhovory
Podnázov
Príručka pre každého manažéra, ktorý chce viesť zm
EAN/ISBN
9788097201227
Forma
Brožovaná
Autor
Ivana Miklovič
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/11
Rozsah
224
Rozmer
165×235
Hmotnosť
0,46
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako viesť hodnotiace rozhovory zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.