Zamotané vinice

Julianne MacLean

SVK Slovensky AURORA2022/11

Kniha: Zamotané vinice - 2. vydanie - Julianne MacLean
Katalógové číslo: 456879 viac »
Ušetríte až 2,56 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,34
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zamotané vinice

Najpredávanejšia autorka USA Today a držiteľka mnohých ocenení za romantickú literatúru Julianne MacLean prichádza so zdrvujúcim a očarujúcim príbehom ženy, ktorá sa vydá na cestu do bujných toskánskych viníc a zapletie sa do záhady tragického rodinného tajomstva.

Ak sa Fiona v živote niečo naučila, tak to, ako udržať tajomstvo. Neprezradí ho ani otcovi, ktorý ju vychoval. Nikto okrem nej nevie o ľúbostnom romániku jej matky spred tridsiatich rokov v Toskánsku a ona na tom nemieni nič meniť. Až jej jedného dňa zavolá právnička a oznámi prekvapujúcu novinku: jej biologický otec zomrel a zanechal jej ohromné dedičstvo. A k tomu má dvoch súrodencov. Fiona sa vydá do Talianska, kde otcova rodina zažije šok, keď sa dozvie o jej existencii. Jej nevlastní súrodenci sa zo všetkých síl snažia poprieť jej právo na podiel v poslednej vôli. Zatiaľ čo sa záhada matkinej aféry pomaly odhaľuje, musí Fiona zdolať ťažké rodinné vzťahy a napätú súrodeneckú rivalitu. Má strach, no zároveň túži prijať svoj nový údel a popri tom pátra po pravde toho osudného leta, ktoré jej mama strávila v Taliansku s otcom, ktorého nikdy nepoznala.

Román Zamotané vinice prekypuje honosnými chuťami a romantikou Toskánska. Čitateľov vezme na srdcervúcu jazdu naprieč láskou, tajomstvami, obeťou, odvahou, no predovšetkým skutočným zmyslom rodiny. Hneď po vydaní si táto novinka z pera Julienne MacLean získala pozornosť čitateliek a ich ohlasov, ktoré jej počas leta umožnili kraľovať prvému miestu najpredávanejších elektronických kníh na Amazone.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
456879
Názov
Zamotané vinice
EAN/ISBN
9788082500649
Forma
Viazaná
Poznámka
2. vydanie
Autor
Julianne MacLean
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/11
Rozsah
272
Rozmer
220×144×28 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zamotané vinice zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.