Sebaláska - Sprievodca pre ženy

Prekonajte nedostatok sebadôvery, vzbuďte súcit k sebe samej a prijmite, kto ste.

Megan Logan

SVK Slovensky Citadella2022/12

Kniha: Sebaláska - Sprievodca pre ženy - Prekonajte nedostatok sebadôvery, vzbuďte súcit k sebe samej a prijmite, kto ste. - Megan Logan
Katalógové číslo: 456812 viac »
Ušetríte až 2,80 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Sebaláska - Sprievodca pre ženy

Prekonajte nedostatok sebadôvery, vzbuďte súcit k sebe samej a prijmite, kto ste.

Vydajte sa na cestu za sebaláskou - sprievodca pre ženy

V neustále sa meniacom svete plného osobných a pracovných úloh nie je jednoduché správat sa k sebe s láskou a so súcitom. Sprievodca sebaláskou pre ženy je jednoduchým prvým krokom. Kniha je plná podnetných myšlienok a povzbudení pre ženy, ktoré si chcú vybudovať sebavedomie a sebaúctu, ktorú v tomto svete potrebujú. Či už hľadáte cestu, ako prijať svoje telo, vymaniť sa z nezdravého vzťahu alebo sa jednoducho snažíte prijať, kto ste, tento sprievodca predstavuje pre vás pomôcku pri práci na lepšom vztahu so sebou.

Dve časti: Zistite, čo je vlastne sebaláska, a prečo je taká dôležitá, následne objavte spôsoby, ako sa zbaviť pochybností o sebe, pristupovať k sebe súcitne a viesť zmysluplný život.

Overené techniky: Inšpirujte sa citátmi, afirmáciami, cvičeniami a inšpiratívnymi podnetmi, ktoré sa zakladajú na pozitívnej psychológii, všímavosti a ostatných postupoch praktizovania sebalásky.

Všetko, čo potrebujete, je sebeláska: Či už prežívate náročné obdobie, alebo chcete do svojho života zaradiť viac sebalásky, táto kniha vám pomôže naplniť svoj potenciál a súčasne sa starat sama o seba.

Megan Loganová, MSW, LCSW má vyše dvadsatročné skúsenosti v oblasti poradenstva v rozličných zariadeniach starostlivosti o duševné zdravie, vrátane útulkov pre obete domáceho a sexuálneho násilia, programov pre pacientov s poruchami príjmu potravy a hospicov. Ostatných desať rokov vykonáva súkromnú prax so zameraním na traumu a zneužívanie, poruchy príjmu potravy, žial a stratu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
456812
Názov
Sebaláska - Sprievodca pre ženy
Podnázov
Prekonajte nedostatok sebadôvery, vzbuďte súcit k
EAN/ISBN
9788081821851
Forma
Brožovaná
Autor
Megan Logan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/12
Rozsah
174
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sebaláska - Sprievodca pre ženy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.