Sapiens: Zrod ľudstva

Ilustrovaná história

Yuval Noah Harari

SVK Slovensky AKTUELL2022/12

Kniha: Sapiens: Zrod ľudstva - Ilustrovaná história - 1. vydanie - Yuval Noah Harari
Katalógové číslo: 456677 viac »
Ušetríte až 3,37 € z bežnej ceny 27,90
A navyše získate 24 vernostných bodov
24,53
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Sapiens: Zrod ľudstva

Ilustrovaná história

Prvý diel nádherne ilustrovaného príbehu histórie ľudstva, podľa skvelej a úspešnej knihy Yuvala Noaha Harariho, ktorá sa stala medzinárodným bestsellerom.

Toto je príbeh o tom, ako sa z bezvýznamnej opice stal vládca planéty Zem, ktorý dokázal štiepiť atóm, lietať na Mesiac a manipulovať s genetickým kódom života.

S Yuvalom Noahom Hararim ako sprievodcom, a postavami ako je praveký Bill, doktorka Fiktívna a detektívka Lopezová, sa vydáte na výlet po najzaujímavejších zákutiach histórie. Evolúcia ľudstva je prerozprávaná ako televízna reality šou; prvé stretnutie Sapiens a neandertálcov preskúmame prostredníctvom majstrovských diel moderného umenia; a vyhynutie mamutov a šabľozubých tigrov je prerozprávané ako filmová detektívka.

Sapiens: Ilustrovaná história je revolučná – a okrem toho prudko zábavná – interpretácia príbehu ľudstva, plná vtipu, humoru, ale aj poučenia.

Yuval Noah Harari, historik, filozof a autor bestsellerov, je považovaný za jedného z najvplyvnejších svetových intelektuálov. Doktorát z histórie získal na Oxfordskej univerzite a v súčasnosti prednáša históriu na Hebrejskej univerzite v Jeruzaleme. Kniha Sapiens: Stručná história ľudstva bola preložená do šesťdesiatich jazykov a stala sa medzinárodným bestsellerom – predalo sa z nej šestnásť miliónov výtlačkov. Harari je tiež autorom bestsellerov Homo Deus a 21 lekcií pre 21. storočie. Pri tejto adaptácii úspešnej knihy Sapiens: Stručná história ľudstva úzko spolupracoval s renomovanými komiksovými výtvarníkmi Danielom Casanavom a Davidom Vandermeulenom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
456677
Názov
Sapiens: Zrod ľudstva
Podnázov
Ilustrovaná história
EAN/ISBN
9788089873500
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Yuval Noah Harari
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/12
Rozsah
248
Rozmer
205×275
Hmotnosť
0,98
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sapiens: Zrod ľudstva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.