Chrobáčikovo - Veselé preteky

Tony Wolf

SVK Slovensky MATYS2022/11

Leporelo: Chrobáčikovo - Veselé preteky - 1. vydanie - Tony Wolf
Katalógové číslo: 455763 viac »
Ušetríte až 1,54 € z bežnej ceny 7,99
A navyše získate 6 vernostných bodov
Chrobáčikovo
Titul je zaradený v tejto sérii
6,45
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Leporelo: Chrobáčikovo - Veselé preteky

Rozkladacie harmonikové leporelo Veselé preteky dlhé asi meter a pol zoznamuje deti s dopravnými prostriedkami veselými obrázkami a poučnými textíkmi. Ktorý chrobáčik bude v cieli prvý? Dieťa spozná dopravné prostriedky ako kanoe, plachetnica, ťažné kone, tricykel, trojkolka, skejtbord, kolobežka, tandem, velocipéd, fúrik, džíp, sulka, kočiar, lokomotíva, vlak, lietadlo, teplovzdušný balón a iné. Určite si dieťa zapamätá zaujímavosti ako napríklad, že prvé autá v histórii boli tricykle, alebo že slimákovi trvá 1 minútu prejsť jeden meter!

Séria Chrobáčikovo predstavuje najmenších obyvateľov lesa – rozkošných chrobáčikov, ktorí učia deti o hudobných nástrojoch i o dopravných prostriedkoch vďaka príbehom ozvláštnených mnohými faktami a zaujímavosťami. Sériu ilustroval Tony Wolf, preto sa deti môžu tešiť na veselé a hravé obrázky. Originálnosť knižky spočíva v tom, že k naučeniu detí o dopravných prostriedkoch sa nepristupuje vymenovávaním a popisovaním dopravných prostriedkov encyklopedickým spôsobom, ale vďaka rozkošným chrobáčikom, ktoré si deti určite zamilujú. Vtipnými textami so zaujímavosťami sa dieťa postupne zoznamuje s rôznymi chrobáčikmi, ktoré si vie spojiť potom s daným dopravným prostriedkom, čím sa nenútene, ale zábavným spôsobom, učí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
455763
Názov
Chrobáčikovo - Veselé preteky
EAN/ISBN
9788080887124
Forma
Leporelo
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tony Wolf
Druh tovaru
Leporelo
Rok vydania
2022/11
Rozsah
20
Rozmer
155×155×20 mm
Hmotnosť
0,21
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Chrobáčikovo - Veselé preteky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.