Kaviareň U anjela 2: Osudové roky

Marie Lamballe

SVK Slovensky AKTUELL2022/12

Kniha: Kaviareň U anjela 2: Osudové roky - 1. vydanie - Marie Lamballe
Katalógové číslo: 455240 viac »
Ušetríte až 3,96 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
Kaviareň U anjela
Titul je zaradený v tejto sérii
13,94
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kaviareň U anjela 2: Osudové roky

Kaviareň U anjela čakajú po vojne búrlivé časy. V blízkosti tradičného podniku rodiny Kochovcov sa vynorí konkurent, ktorý presadzuje modernizáciu svojej kaviarne a priťahuje pozornosť čoraz väčšieho počtu hostí. Kým sa Hilda zúfalo usiluje presvedčiť rodičov o tom, že aj ich kaviareň treba renovovať, jej ťažko vydobytá láska, manžel Jean-Jacques, sa ocitne vo vážnej kríze. Pochádza z vinárskeho kraja v južnom Francúzsku a túži znovu sa vrátiť k profesii vinára. Finančná situácia rodiny to však nedovoľuje a Jean-Jacques tým veľmi trpí.

Ani Hildini bratia nemajú šťastie. Wilhelm, ktorý začína sľubnú hereckú kariéru, je obletovaný ženami a zaplieta sa do povrchných ľúbostných románikov, hoci jeho srdce tajne túži po žene, ktorú nemá šancu získať. Starší brat August po návrate z ruského zajatia prežíva traumu a nevie sa zaradiť do normálneho života. Keď sa zaľúbi do mladej Rusky, vôbec netuší, že jeho voľba môže rozštiepiť rodinné zväzky...

Nemecká spisovateľka Marie Lamballe (občianskym menom Anne Jacobsová) vyrastala vo Wiesbadene, kde jej rodičia pôsobili ako herci v Štátnom divadle. Vyštudovala literatúru a jazyky a po skončení štúdia začala písať, spočiatku poviedky, neskôr divadelné hry, scenáre a romány. V súčasnosti žije ako spisovateľka na voľnej nohe neďaleko Frankfurtu nad Mohanom a pod rozličnými pseudonymami uverejnila viacero románov – medzi nimi niekoľko úspešných bestsellerov časopisu Spiegel.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
455240
Názov
Kaviareň U anjela 2: Osudové roky
EAN/ISBN
9788089873517
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Marie Lamballe
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/12
Rozsah
360
Rozmer
233×157×35 mm
Hmotnosť
0,66
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kaviareň U anjela 2: Osudové roky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.