Alexander Veľký

D. Goy, L. Blengino, P. Ismard, A. Palma

SVK Slovensky Lingea2022/10

Kniha: Alexander Veľký - 1. vydanie - D. Goy, L. Blengino, P. Ismard, A. Palma
Dobrodružný komiks o Alexandrovi Veľkom
Katalógové číslo: 455090 viac »
Ušetríte až 1,95 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,95
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Alexander Veľký

Alexander Veľký bol geniálny vojvodca, stratég a panovník, ktorý prekročil hranice svojej malej krajiny a vytvoril najväčšiu ríšu, akú kedy svet uvidel. Viedla ho túžba spojiť grécky svet s národmi a kultúrami perzskej ríše v jeden celok. V tomto komikse sa dozviete, ako sa všetko naozaj odohralo.

Alexander III. Macedónsky, ktorého svet pozná pod menom ALEXANDER VEĽKÝ, bol geniálny vojvodca, stratég a panovník, ktorý bol uctievaný ako jeden z bohov… História nešetrí superlatívami, keď opisuje život kráľa, ktorý prekročil hranice svojej malej krajiny na severe dnešného Grécka a vytvoril najväčšiu ríšu, akú kedy svet uvidel. Viedla ho túžba spojiť grécky svet s národmi a kultúrami perzskej ríše v jeden celok. Tento sen však uskutočniť nemohol, pretože jeho ambiciózne plány zároveň vzbudzovali prílišné obavy. Bolo to tak?

V tomto dobrodružnom komikse sa dozviete, ako sa všetko naozaj odohralo. Sprievodný text na konci knihy opisuje podrobnejšie Alexandrov život a metódy, na základe ktorých komiks vznikol.

Poznanie životov velikánov svetových dejín je pre nás cenné najmä tým, že nám otvára cestu k pochopeniu doby, v ktorej žili. Akí však boli naozaj a ako a prečo vstúpili do dejín? Pri práci na tejto knižke sa výtvarníci a tvorcovia komiksov spojili s profesionálnymi historikmi, aby čitateľom spoločne predstavili životné osudy osobností, ktorých odkaz je živý dodnes.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
455090
Názov
Alexander Veľký
EAN/ISBN
9788081453168
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
D. Goy, L. Blengino, P. Ismard, A. Palma
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/10
Rozsah
56
Rozmer
308×222×11 mm
Hmotnosť
0,57
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Alexander Veľký zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.