Wonder Woman 7 Válkou rozervaná

Meredith Finch; David Finch

CZE Česky BB art 2022/11

Kniha: Wonder Woman 7 Válkou rozervaná - 1. vydanie - Meredith Finch; David Finch
Katalógové číslo: 454248 viac »
Ušetríte až 2,63 € z bežnej ceny 27,45
A navyše získate 24 vernostných bodov
24,82
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Wonder Woman 7 Válkou rozervaná

Arés byl poražen a na jeho místě stanula Amazonka Diana, aby se stala novým bohem války. A být bohem války není nic snadného. Wonder Woman je nyní učiněným magnetem na konflikty. Na Themysciře roste napětí, neboť se poprvé v historii na jejich ostrov vrací muži, a k tomu se Amazonkám nelíbí, že Wonder Woman nevěnuje veškerý svůj čas královské práci. Superman a Liga spravedlnosti totiž potřebují její pomoc při vyřešení záhady, která má na svědomí mnoho nevinných životů. Wonder Woman je prostě na roztrhání a budoucnost její domoviny je v ohrožení. Musí se pokusit o zdánlivě nemožné a postavit se i mocnému novému padouchovi, pokud chce nadále jednat tak, jak považuje za správné. Jenže když Diana tak často na Themysciře chybí, objevuje se mezi Amazonkami možná nová královna… která má povědomé jméno a je dostatečně silná na to, aby se střela s Wonder Woman v souboji!

Vzrušující nový autorský tým ve složení MEREDITH FINCHOVÉ (Tales from Oz) a DAVIDA FINCHE (BATMAN: TEMNÝ RYTÍŘ) posílá Wonder Woman do války v tomto akcí nabitém komiksu! WONDER WOMAN: VÁLKOU ROZERVANÁ obsahuje čísla 36–40 a WONDER WOMAN ANNUAL č. 1.

„Je příjemné vidět, jak [Meredith Finchová] velmi dobře rozumí postavě… Solidní zábava.“ WIRED „Meredith a David Finchovi představují hrdinčinu novou éru… Příjemný komiks, který ukazuje různé stránky Diany a obsazuje ji do různých rolí… Zároveň vrátili postavu tam, kde má být: do středu její vlastní série.“ NEWSARAMA

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
454248
Názov
Wonder Woman 7 Válkou rozervaná
EAN/ISBN
9788075956156
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Meredith Finch; David Finch
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/11
Rozsah
176
Rozmer
168×258 mm
Hmotnosť
0,55
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Wonder Woman 7 Válkou rozervaná zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.