52 spôsobov chôdze

Prekvapujúca veda o chôdzi pre zdravý životný štýl a radosť, týždeň po týždni

Annabel Streetsová

SVK Slovensky Citadella2022/11

Kniha: 52 spôsobov chôdze - Prekvapujúca veda o chôdzi pre zdravý životný štýl a radosť, týždeň po týždni - Annabel Streetsová
Katalógové číslo: 453995 viac »
Ušetríte až 1,61 € z bežnej ceny 14,50
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,89
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: 52 spôsobov chôdze

Prekvapujúca veda o chôdzi pre zdravý životný štýl a radosť, týždeň po týždni

Kniha 52 spôsobov chôdze je krátky, užívateľsky príjemný sprievodca k získaniu mnohých benefitov, ktoré vie chôdza poskytnúť – fyzických, spirituálnych a emocionálnych. Podporujú ho najnovšie vedecké výskumy a čitateľa môžu podnietiť vytvoriť si vlastný chodecký životný štýl.

Myslíme si, že chodiť vieme. Napokon, chôdza patrí k prvým zručnostiam, ktoré sa učíme. Mnohí sme však uviazli vo svojich chodeckých rutinách – kráčame stále na to isté miesto, rovnakým spôsobom, za rovnaký čas, s tými istými ľuďmi. Kniha 52 spôsobov chôdze svojou myšlienkovo provokatívnou a dôkazmi podporenou rutinou podnieti všetkých zlepšiť svoju chôdzu a zároveň pri tom vyhľadávať nové lokality (mnohé pred vlastnými dverami), nových chodeckých spoločníkov (náš mozog funguje lepšie, keď kráčame s ďalšími chodcami), nové časy dňa a noci.

Knihu 52 spôsobov chôdze, zoradených do celého kalendárneho roka, dopĺňajú zábavné historky, tipy a návody. Čitateľov bude inšpirovať, vyzývať, podporovať a povzbudzovať k tomu, aby sa stali ambicióznejšími vo svojom chodeckom tréningu. Odhalí im, že chôdza môže byť najlepšie stráženým tajomstvom tých najzdravších, najšťastnejších a najtvorivejších ľudí s dobrým spánkom a najlepšou pamäťou. Zdá sa, že rozumnou a uvážlivou chôdzou možno zlepšiť a posilniť takmer všetko. Ukazuje sa, že od života môžete, krok za krokom, skutočne dostať viac.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
453995
Názov
52 spôsobov chôdze
Podnázov
Prekvapujúca veda o chôdzi pre zdravý životný štýl
EAN/ISBN
9788081821905
Forma
Brožovaná
Autor
Annabel Streetsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/11
Rozsah
424
Rozmer
138×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
52 spôsobov chôdze zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.