Nájdi v sebe odvahu

Prekonaj svoju nesmelosť

Poppy O’Neill

SVK Slovensky Lingea2022/09

Kniha: Nájdi v sebe odvahu - Prekonaj svoju nesmelosť - 1. vydanie - Poppy O’Neill
Katalógové číslo: 452994 viac »
Ušetríte až 2,49 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,41
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nájdi v sebe odvahu

Prekonaj svoju nesmelosť

S hanbou a úzkosťami sa stretáva vysoké percento populácie. Pre deti (a ich rodičov) býva často ťažké sa s týmto problémom vysporiadať. Je veľmi dôležité, aby sa deti cítili rešpektované a vnímali, že ich okolie berie také, aké sú, a aby im boli citlivým a zábavným spôsobom ponúknuté techniky, ktoré im pomôžu rozvíjať dôveru v seba samých. Presne to ponúka kniha Nájdi v sebe odvahu od Poppy O 'Neill. Deťom a ich rodičom ponúka postupy, ktoré napomáhajú k rozvoju sebavedomia.

Kniha Nájdi v sebe odvahu je návodom, ktorý má deťom pomôcť nájsť skrytú smelosť a prekonať hanblivosť. Publikácia je písaná zrozumiteľným spôsobom. Plnením jednotlivých aktivít a hier sprevádza deti priateľské strašidielko Puf, ktoré im pomáha oceniť vlastnú jedinečnosť a osobitosť všetkých ostatných a upozorňuje deti na ich prednosti. Deti sa tak uvidia v novom svetle a oslobodia sa od všetkého, čím ich plachosť a hanblivosť zväzuje.

Knižka je určená deťom vo veku od 7 do 11 rokov. Vtedy si začínajú čoraz viac uvedomovať spoločenské vzťahy a zaoberajú sa tým, čo si o nich myslí ich okolie. Keď k tomu pripočítame začínajúcu pubertu a silnejúci tlak zo strany školy, niet divu, že práve v tejto dobe sa deti často uzatvárajú do seba alebo skrývajú svoje ja v snahe lepšie zapadnúť. S trochou trpezlivosti a podpory sa môže podariť vybudovať potrebnú odvahu a sebadôveru, aby sa dieťa dokázalo postaviť výzvam, bolo samo sebou a stal sa z neho sebavedomý a spokojný človek. V knihe sa spomína aj význam zdravého životného štýlu a venuje sa tiež bezpečnosti na internete.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
452994
Názov
Nájdi v sebe odvahu
Podnázov
Prekonaj svoju nesmelosť
EAN/ISBN
9788081453120
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Poppy O’Neill
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Rozsah
144
Rozmer
205×157×11 mm
Hmotnosť
0,25
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
25%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nájdi v sebe odvahu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.