Hriech kováčovej dcéry

Sarah E. Ladd

SVK Slovensky Slovenský spisovateľ2022/10

Kniha: Hriech kováčovej dcéry - 1. vydanie - Sarah E. Ladd
Katalógové číslo: 451939 viac »
Ušetríte až 1,66 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Tajomstvá vresovísk
Tajomstvá vresovísk
Titul je zaradený v tejto sérii
13,24
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hriech kováčovej dcéry

Tretia časť očarujúcej regentskej trilógie Tajomstvá vresovísk z pera uznávanej americkej spisovateľky Sarah E. Laddovej vás opäť zavedie na malebný anglický vidiek na začiatku devätnásteho storočia.

Mladučká Cecily Fairová sa pokúša vymaniť spod vplyvu krutého otca, kováča na panstve Aradelle Park, a tak sa zapletie s pánovým synom a rozhodne sa s ním utiecť. Jej otec však ich plán prekazí, dcéru za trest odvedie do dievčenskej školy na Rosemere a odlúči ju od milovanej sestry-dvojčaťa Leah.

Po niekoľkých rokoch Cecily získa miesto spoločníčky urodzenej dámy – pani Trentovej na panstve Willowgrove Hall. Dievčina žije v neustálom strachu, že ju dobehne vlastná minulosť. Našťastie nachádza oporu u správcu panstva Nathaniela a obľúbi si ju aj mrzutá pani Trentová. Nevie si však vysvetliť príkre zaobchádzanie starej dámy s jej správcom. Jedno je isté: medzi stenami panstva sa vznášajú dávne tajomstvá a jeho obyvatelia si ich starostlivo strážia – presne tak, ako si Cecily stráži tie svoje. Napriek všetkému je pevne rozhodnutá nájsť Leah, a tak poprosí Nathaniela o pomoc. Ako sa ďalej vyvinie ich vzájomná náklonnosť a čo všetko budú musieť títo dvaja mladí ľudia podstúpiť, aby sa zbavili ťaživých tajomstiev a dali šancu láske?

Prekladateľka: Marta Gergelyová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
451939
Názov
Hriech kováčovej dcéry
EAN/ISBN
9788022024297
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sarah E. Ladd
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/10
Rozsah
376
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hriech kováčovej dcéry zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.