Pokrvné putá (Pokrvné putá 1)

Richelle Mead

SVK Slovensky SLOVART2022/09

Kniha: Pokrvné putá (Pokrvné putá 1) - Richelle Mead
Katalógové číslo: 451201 viac »
Ušetríte až 1,85 € z bežnej ceny 14,95
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Upírska akadémia
Upírska akadémia
Titul je zaradený v tejto sérii
13,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Pokrvné putá (Pokrvné putá 1)

Stretnite svojich obľúbených hrdinov v ďalších príbehoch zo sveta Upírskej akadémie! Sydneina krv je výnimočná. Vďačí za to skutočnosti, že je alchymistka, a teda patrí k záhadnej skupine smrteľníkov, ktorí koketujú s mágiou a slúžia ako most na preklenutie svetov ľudí a upírov. Svojím posledným kontaktom s upírmi si však poriadne skomplikovala život. Jej oddanosť alchymistickému poslaniu bola spochybnená a jej budúcnosť je neistá. Keď Sydney vytiahnu z postele uprostred noci, je presvedčená, že ju chcú potrestať za jej problematické spojenectvo s dampírkou Rose Hathawayovou. No skutočnosť je oveľa horšia. Jill Dragomírová - sestra morojskej kráľovnej Lissy Dragomírovej - je v smrteľnom nebezpečenstve a moroji ju musia ukryť. A práve Sydney sa má stať jej opatrovníčkou a ochrankyňou, vydávajúc sa za jej spolubývajúcu na tom najnepravdepodobnejšom mieste: v internátnej škole pre ľudí v Kalifornii. To posledné, po čom Sydney túži, je byť obvinená zo sympatií k upírom. A teraz musí s jedným z nich žiť.Morojský kráľovský dvor verí, že Jill so Sydney na Amberwoodskej prípravke nič nehrozí, ale vyhrážky, intrigy a zakázaná láska na ne číhajú nielen vonku, ale aj priamo v škole. Veľmi skoro sa ukáže, že ani ukryté pred svetom nie sú v bezpečí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
451201
Názov
Pokrvné putá (Pokrvné putá 1)
EAN/ISBN
9788055657974
Forma
Mäkká
Autor
Richelle Mead
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Edícia
Knihy pre mladých
Rozsah
384
Rozmer
130 x 210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pokrvné putá (Pokrvné putá 1) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.