Spoznaj ľudské telo s 3D nálepkami

SVK Slovensky TAKTIK2022/09

Kniha: Spoznaj ľudské telo s 3D nálepkami - 1. vydanie
Katalógové číslo: 450301 viac »
Ušetríte až 1,06 € z bežnej ceny 9,50
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,44
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Spoznaj ľudské telo s 3D nálepkami

Kde sa nachádzajú pľúca, srdce alebo mozog? Aké prístroje má lekár v ordinácii? Čo používa zdravotná sestrička na meranie krvného tlaku či teploty? Doprajte deťom zábavu, ktorá nekončí, a rozvíjajte ich predstavivosť vďaka 3D nálepkám – inovatívnej novinke so znovupoužiteľnými nálepkami v prevedení – Spoznaj ľudské telo! Roztomilá príbehová sada obsahuje obojstranné pozadie so scenériami lekárskej ordinácie a ľudského tela v príjemnom animovanom formáte A3, ako aj niekoľko desiatok znovunalepovacích 3D penových samolepiek. Potešia každého malého zvedavca, ktorého zaujíma, čo sa deje v lekárskej ordinácii. Zároveň prinášajú hravé poznávanie anatómie ľudského tela. 3D nálepky poskytujú priestor pre neuveriteľné množstvo príbehov, ktoré sa odohrávajú priamo pred očami dieťaťa. Je ich autorom aj rozprávačom. Žiadne limity, žiadne pravidlá, len úžasná detská fantázia a predstavivosť. Bonusom je, že znovupoužiteľné nálepky napomáhajú pri odbúravaní strachu z návštevy lekára a spoznávaní príslušenstva, ktoré je súčasťou lekárskej ordinácie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
450301
Názov
Spoznaj ľudské telo s 3D nálepkami
EAN/ISBN
9788081803567
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Rozsah
4
Rozmer
298×210×3 mm
Hmotnosť
0,10
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Spoznaj ľudské telo s 3D nálepkami zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.