Rozprávky pre bábätká v brušku

Miroslava Atanasová

SVK Slovensky IKAR2022/10

Kniha: Rozprávky pre bábätká v brušku - 1. vydanie - Miroslava Atanasová
Katalógové číslo: 449274 viac »
Ušetríte až 2,73 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,17
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Rozprávky pre bábätká v brušku

Čítame bábätkám v brušku

Rozprávkové príbehy na deväť mesiacov tehotenstva

Jedinečný čas, v ktorom budúca mamička venuje pozornosť sebe a bábätku, priaznivo vplýva na ich vzájomnú citovú väzbu a emocionálnu inteligenciu bábätka. Odborníci na prenatálnu psychológiu o. i. odporúčajú mamičkám, aby sa bábätkám počas tehotenstva prihovárali a čítali im rozprávky. Aké rozprávky sú však vhodné? Dobrou voľbou môže byť práve táto knižka, s príbehmi, ktoré vytvárajú priestor pre komunikáciu s bábätkom.

Na začiatku každej z deviatich kapitol sa mamička nežne prihovára svojmu dieťatku v brušku a predstavuje mu svet, do ktorého sa narodí. Rozpráva mu, čo znamená mať rodinu, dobrých priateľov, aké je dôležité plniť si túžby, ako sa nevie dočkať chvíle, keď jej po prvý raz daruje úsmev. Na mamičkine slová nadväzujú príbehy plné inšpiratívnych posolstiev: o zvedavej myške, ktorá našla u dievčatka svoj najkrajší domov, o odvážnom chrobáčikovi, čo sa dotkol slnka, o kuriatku, ktorému sa nechcelo von zo škrupinky, o tom, ako sa v snoch hrajú deti s vílami, a ďalšie.

Citlivo napísané rozprávky pôsobia harmonicky na mamičku aj bábätko. Spolu s relaxačnými cvičeniami Farebný obláčik, Voňavý kvietok a Slnečný lúč v závere knižky navodzujú pocit bezpečia a lásky, pripravujú mamičku a dieťatko na pôrod a na ďalšie životné etapy. A nielen ich, pretože do čítania sa môžu zapojiť aj partneri či starší súrodenci a takisto sa tešiť z príchodu nového človiečika na svet.

Farebné ilustrácie Anety F. Holasovej pôvabne dotvárajú príjemnú atmosféru knižky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
449274
Názov
Rozprávky pre bábätká v brušku
EAN/ISBN
9788055178912
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Miroslava Atanasová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/10
Rozsah
88
Rozmer
200×145×14 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rozprávky pre bábätká v brušku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.