Svrchovanost zprava i zleva

Zvrchovanošť sprava aj zlava

Rosa Montero; Marie Jungmannová

CZE Česky Dauphin2022/08

Kniha: Svrchovanost zprava i zleva - Zvrchovanošť sprava aj zlava - 1. vydanie - Rosa Montero; Marie Jungmannová
Katalógové číslo: 448429 viac »
Ušetríte až 2,91 € z bežnej ceny 18,04
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,13
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Svrchovanost zprava i zleva

Zvrchovanošť sprava aj zlava

Petr Drulák, bývalý diplomat a politolog, se věnuje českému zájmu a konzervativnímu socialismu, jejich prizmatem rozebírá domácí i zahraniční politiku. Bývalý disident, advokát a premiér Ján Čarnogurský se zabývá slovenskou otázkou z pohledu katolického a slovanského. Bývalý europoslanec a sociolog Jan Keller patří k předním znalcům francouzské sociologie a kritikům sociální nespravedlnosti v Česku. Poslanec a filozof Ľuboš Blaha je znám jako odborník na marxistickou filozofii i zastánce výrazně levicových postojů. Ekonomka a aktivistka Ilona Švihlíková rozvíjí levicový neliberální pohled na ekonomickou transformaci a aktuální hospodářskou politiku. Novinář a vydavatel Roman Michelko komentuje slovenské i české dění z levicových a národních pozic. Kulturní antropolog Ivo Budil nabízí konzervativní pohled na vývoj civilizací. Katolický publicista a aktivista Michal Semín se věnuje zejména otázkám etiky, výchovy a fungování státu. Sociolog a aktivista Petr Hampl z národních pozic kriticky reflektuje globalizaci a evropskou integraci. Konzervativní publicista a pedagogický odborník Dalibor Jurášek kriticky rozebírá působení občanské společnosti. Etnolog Adam Votruba se z levicově-konzervativního pohledu věnuje společenským hodnotám a ideologiím. Knihu uzavírá Alain de Benoist jeden z obnovitelů evropského konzervativismu a legendární představitel francouzské neliberální pravice.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
448429
Názov
Svrchovanost zprava i zleva
Podnázov
Zvrchovanošť sprava aj zlava
EAN/ISBN
9788076453357
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Rosa Montero; Marie Jungmannová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/08
Rozsah
376
Rozmer
140×200 mm
Hmotnosť
0,37
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Svrchovanost zprava i zleva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.