Staň sa tou pravou

Vylieč si rany z minulosti, zmeň naučené vzorce správania a znova nájdi samu seba

Sheleana Aiyana

SVK Slovensky Alferia2022/08

Kniha: Staň sa tou pravou - Vylieč si rany z minulosti, zmeň naučené vzorce správania a znova nájdi samu seba - Sheleana Aiyana
Katalógové číslo: 448365 viac »
Ušetríte až 1,04 € z bežnej ceny 16,99
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,95
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Staň sa tou pravou

Vylieč si rany z minulosti, zmeň naučené vzorce správania a znova nájdi samu seba

Každá cesta, ktorú ste prešli, každá voľba, ktorú ste urobili, boli potrebné, aby ste prišli práve sem. Ste schopné uzdraviť sa a mať plnohodnotný vedomý vzťah.

Unavuje vás, že neustále stroskotávate vo vzťahoch, zakaždým uviaznete na tom istom mŕtvom bode, priťahujete nedostupných partnerov či sa vám opakujú situácie, po ktorých máte zlomené srdce? Tak nezúfajte. Niekde na svojej ceste za láskou ste len jednoducho zablúdili.

Kniha Staň sa tou pravou vás pozýva opätovne získať časti svojho ja, ktoré ste stratili alebo s ktorými ste prerušili puto. Vydajte sa na cestu vnútorného poznania, uzdravenia a budovania silnejšej väzby s vlastným srdcom.

Svetoznáma spirituálna koučka Sheleana Aiyana získala cenné vedomosti po liečení tráum vďaka vlastnému ťažkému detstvu. Už niekoľko rokov úspešne pomáha ženám po celom svete. Prostredníctvom tejto knihy vás naučí, ako stelesniť lásku, spojiť sa so svojím telom a dôverovať intuícii, ale aj to, ako sa upokojiť v stresujúcich situáciách pomocou somatických cvičení. Ukáže vám tiež, ako sa vyrovnať s minulosťou a prijať ju. Zistíte, že vedomý vzťah nie je o hľadaní toho pravého, v skutočnosti je to o tom, aby ste sa vy stali tou pravou. ??

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
448365
Názov
Staň sa tou pravou
Podnázov
Vylieč si rany z minulosti, zmeň naučené vzorce sp
EAN/ISBN
9788080903688
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Sheleana Aiyana
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/08
Rozsah
248
Rozmer
152×243 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
6%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Staň sa tou pravou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.