Hormonálna inteligencia

Aviva Romm

SVK Slovensky Príroda2022/10

Kniha: Hormonálna inteligencia - 1. vydanie - Aviva Romm
Kompletný sprievodca na obnovu prirodzenej rovnováhy ženského tela
Katalógové číslo: 446151 viac »
Ušetríte až 3,86 € z bežnej ceny 34,90
A navyše získate 31 vernostných bodov
31,04
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hormonálna inteligencia

Nie ste pokazené. Byť ženou nie je diagnóza. Prevezmite kontrolu nad svojím telom vďaka prevratným vedeckým poznatkom v oblasti fungovania ženských hormónov.

Aj keď hormonálne zmeny sú prirodzené počas celého života, mnoho žien bojuje s bolestivou menštruáciou, PCOS, endometriózou, problémami s plodnosťou, so slabou sexuálnou túžbou, s nespavosťou, akné, nadúvaním či návalmi horúčavy. To všetko v dôsledku hormonálnej nerovnováhy. Správne odpovede nevieme získať ani len od svojich lekárov.

Táto kniha však prináša riešenie. Doktorka Aviva Romm, medzinárodne uznávaná odborníčka na ženské zdravie, vám pomôže odhaliť hlavné príčiny vašich symptómov a prevedie vás šesťtýždňovým overeným programom na dosiahnutie celoživotného hormonálneho a gynekologického zdravia. Zistite, aké potraviny by ste si mali dopriať a akým sa vyhýbať, ako napraviť svoj mikrobióm, ako identifikovať environmentálne nebezpečenstvá a ako zaviesť trvalé zmeny do vášho životného štýlu. Vyskúšajte zdravé a chutné jedlá vrátane vegánskych ekvivalentov. Prijmite pozvánku na úplne nový vzťah s vaším telom.

Z anglického originálu Hormonal intelligence vydaného vo vydavateľstve HarperOne v roku 2021 preložili Ivana Kociská a Romana Švecová. Vyšlo vo vydavateľstve IKAR, a.s. – PRÍRODA v roku 2022.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
446151
Názov
Hormonálna inteligencia
EAN/ISBN
9788055185743
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Aviva Romm
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/10
Rozsah
408
Rozmer
232×187×27 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hormonálna inteligencia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.