Vírus

Robin Cook

SVK Slovensky IKAR2022/10

Kniha: Vírus - 1. vydanie - Robin Cook
Katalógové číslo: 445438 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Vírus

Aká vysoká je cena ľudského života?

V úsilí vrátiť sa počas pandémie COVID-19 aspoň trochu do normálu sa Brian Murphy s rodinou vyberie na letnú dovolenku na Cape Cod. Jeho žena Emma však náhle ochorie. Čo spočiatku vyzerá ako mierna chrípka sa po návrate do New Yorku mení na boj s časom. Príznaky sa rapídne zhoršujú a Emma upadne do kómy.

V nemocnici jej diagnostikujú východnú konskú encefalitídu – zriedkavú a často smrteľnú vírusovú chorobu, ktorú prenášajú komáre a Emma sa ňou pravdepodobne nakazila počas večernej grilovačky. Situácia sa skomplikuje, keď sa rovnaké príznaky prejavia aj u ich malej dcéry. Nemocničné poplatky rastú každým dňom a poisťovňa ich odmieta uhradiť. Odvoláva sa na pochybné klauzuly v poistnej zmluve, a tak je Brian postavený pred nemysliteľnú voľbu. Musí sa rozhodovať medzi pokračovaním vo finančne náročnej starostlivosti o rodinu alebo jeho ukončením. Hnev na ľahostajnosť zdravotníckeho systému a nedostatočnú informovanosť verejnosti vedú Briana k činom. No ak chce dosiahnuť spravodlivosť, musí odhaliť temnú stránku tohto skorumpovaného priemyslu a ľudí, ktorí ho riadia. Skôr než sa nákaza rozšíri ešte viac a on príde o svojich milovaných.

Z anglického originálu Viral (G. P. Putnam’s Sons, an imprint of Penguin Random House LLC, USA 2021) preložil Róbert Hrebíček.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
445438
Názov
Vírus
EAN/ISBN
9788055185613
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Robin Cook
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/10
Rozsah
336
Rozmer
145×227 mm
Hmotnosť
0,58
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vírus zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.