Záhadné vraždy v internáte

Lucinda Rileyová

TATRAN2022/07 SVK Slovensky

Kniha: Záhadné vraždy v internáte - 1. vydanie - Lucinda Rileyová
Katalógové číslo: 441398
Ušetríte až 3,61 € z bežnej ceny 18,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,29
Vyexpedujeme do 7 dní
Skladom u dodávateľa

Kniha: Záhadné vraždy v internáte

Napínavý príbeh z internátnej školy o šikanovaní, náhlych úmrtiach, zmiznutí žiaka i podozrivého, ale aj o zložitých rodinných vzťahoch a tajomstvách z minulosti, ktoré nečakane vyplávajú na povrch.

Prestížnou súkromnou Školou svätého Štefana v Norfolku otrasie škandál – jedného rána tam nájdu mŕtveho študenta. Hoci si riaditeľ školy myslí, že šlo o nešťastnú náhodu, miestna polícia nevylučuje úmyselnú vraždu. Prípad zveria skúsenej inšpektorke Jazmine Hunterovej, ktorá z osobných dôvodov zvažuje ukončiť policajnú kariéru v Londýne.

Len čo sa Jazz so seržantom Milesom ponoria do tajomného sveta internátnej školy, udalosti naberú nový znepokojivý spád. Ukáže sa, že obeť, Charlie Cavendish, bol povýšenecký tyran a prakticky každý v jeho okolí mal motív i príležitosť vymeniť tabletky a zapríčiniť tak jeho smrť. Nasledujúce záhadné udalosti privedú Jazz na nové stopy, ktoré paradoxne vyšetrovanie len skomplikujú. Keď krajinu prikryje snehová perina a zmizne ďalší podozrivý, Jazz je nútená čeliť aj vlastným démonom...


Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
441398
Názov
Záhadné vraždy v internáte
EAN/ISBN
9788022213264
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Lucinda Rileyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/07
Rozsah
328
Rozmer
147×229 mm
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Záhadné vraždy v internáte zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.