Strážca džajpurských tajomstiev

Alka Joshi

TATRAN2022/06 SVK Slovensky

Kniha: Strážca džajpurských tajomstiev - Alka Joshi
Pokračovanie podmanivej indickej trilógie
Katalógové číslo: 441393
Ušetríte až 3,23 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Umelkyňa s henou
Umelkyňa s henou
Titul je zaradený v tejto sérii
13,67
Vyexpedujeme do 7 dní
Skladom u dodávateľa

Kniha: Strážca džajpurských tajomstiev

Pokračovanie podmanivej indickej trilógie, ktorá začala Umelkyňou s henou.

Strážca džajpurských tajomstiev prenesie čitateľa do celkom iného sveta a inej kultúry so všetkými vôňami a farbami Indie. V pokračovaní rozprávania čitateľa znova čaká pútavý príbeh plný intríg a podmanivej cudzokrajnej atmosféry. Tentoraz sa hlavným hrdinom stáva Málik, stážista v Džajpurskom paláci, kam sa dostáva vďaka svojej ochrankyni Lakšmí, niekdajšej umelkyni s henou.

Dvadsaťročný Málik nedávno ukončil štúdium na súkromnej škole a zoznámil sa s mladou ženou Nimmí. Na Lakšminu žiadosť odchádza do Džajpuru, kde pôsobí ako učeň v úrade správy budov paláca. Podieľa sa aj na najnovšom projekte – stavbe unikátneho moderného kina.

Málik čoskoro zistí, že od jeho detských čias sa v Ružovom meste veľa nezmenilo. Príslušníci bohatej vrstvy stále využívajú moc a peniaze, aby dosiahli svoje ciele, a pomáha im pri tom aj priazeň paláca, ale ich tajomstvá musia ostať pod pokrievkou. Keď na slávnostnom otvorení kina dôjde k tragédii, zodpovední rýchlo nájdu vinníka. Málik však tuší, že sa za tým skrýva čosi viac, a rozhodne sa vypátrať pravdu. Život v džajpurských uliciach ho naučil, že sa môže spoliehať len na vlastný úsudok, a tým sa riadi aj teraz. Všetko sa napokon vyrieši, až keď na scénu vstúpi Lakšmí – skutočná strážkyňa džajpurských tajomstiev.

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
441393
Názov
Strážca džajpurských tajomstiev
EAN/ISBN
9788022213042
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Alka Joshi
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/06
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Strážca džajpurských tajomstiev zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.