Očkovanie v kontexte ochrany zdravia nielen v boji s pandémiou COVID-19

Právne, etické a medicínske aspekty

Alexandra Bražinová; Boris Klempa; Lilla Garayová

SVK Slovensky Wolters Kluwer2022/05

Kniha: Očkovanie v kontexte ochrany zdravia nielen v boji s pandémiou COVID-19 - Právne, etické a medicínske aspekty - Alexandra Bražinová; Boris Klempa; Lilla Garayová
Katalógové číslo: 438515 viac »
Ušetríte až 0,64 € z bežnej ceny 17,60
A navyše získate 16 vernostných bodov
16,96
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Očkovanie v kontexte ochrany zdravia nielen v boji s pandémiou COVID-19

Právne, etické a medicínske aspekty

Téma očkovania je zložitou problematikou nielen pre laickú, ale aj pre odbornú verejnosť. Ako ju uchopiť a ako sa v nej orientovať z medicínskeho, etického aj právneho hľadiska, má ambíciu ukázať odborná publikácia „Očkovanie v kontexte ochrany zdravia nielen v boji s pandémiou COVID-19".

Renomovaný autorský kolektív zostavený z odborníkov na danú tému – lekárov, právnikov a virológa – pútavou formou podáva históriu očkovania a prostredníctvom príkladov zo sveta približuje princípy a význam očkovania pre ľudské zdravie. Publikácia mapuje vývoj vakcín počas pandémie COVID-19, venuje sa právnym aspektom dobrovoľného či povinného očkovania na pozadí judikatúry vybraných vnútroštátnych súdov a Európskeho súdu pre ľudské práva. Taktiež ponúka komparáciu na medzinárodnej úrovni, ako aj optimalizáciu modelu očkovania v interdisciplinárnych právnych súvislostiach (ústavné právo, trestné právo, správne právo, pracovné právo). Na záver odporúča riešenia v oblasti existujúcej alebo novej právnej úpravy.

Publikácia je určená lekárom, farmaceutom, právnikom, študentom ošetrovateľstva, verejného zdravotníctva, medikom i študentom práva či farmácie, ale aj širokej čitateľskej verejnosti so záujmom o túto problematiku.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
438515
Názov
Očkovanie v kontexte ochrany zdravia nielen v boji
Podnázov
Právne, etické a medicínske aspekty
EAN/ISBN
9788057104759
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Alexandra Bražinová; Boris Klempa; Lilla Garayová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/05
Rozsah
308
Rozmer
150×214×18 mm
Hmotnosť
0,40
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
4%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Očkovanie v kontexte ochrany zdravia nielen v boji s pandémiou COVID-19 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.