Joga pre tehotenstvo, pôrod a materstvo

Ako si zachovať silu, získať istotu a vyvarovať sa stresu

Françoise Barbira Freedmanová

SVK Slovensky Príroda2022/09

Kniha: Joga pre tehotenstvo, pôrod a materstvo - Ako si zachovať silu, získať istotu a vyvarovať sa stresu - 1. vydanie - Françoise Barbira Freedmanová
Katalógové číslo: 438480 viac »
Ušetríte až 1,99 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,91
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Joga pre tehotenstvo, pôrod a materstvo

Ako si zachovať silu, získať istotu a vyvarovať sa stresu

Joga pre tehotenstvo, pôrod a materstvo je bohatým a výstižným sprievodcom pre ženy, od počatia až po rané materstvo. Veľmi prakticky ukazuje, ako sa dá pomocou gravid jogy skvalitniť prežívanie tehotenstva, pripraviť sa na pôrod a porodiť bez zbytočného stresovania sa a námahy. Jogové pozície, relaxačné a dýchacie techniky sú prispôsobené jednotlivým štádiám tehotenstva a odstupňované podľa náročnosti. Neoceniteľnou výhodou je, že cvičenia gravid jogy od ženy nevyžadujú vopred stanovenú časovú investíciu, ale dávajú jej možnosť modulárne a flexibilne si voliť jednotlivé cviky, eventuálne kratšie či dlhšie série, ktoré by mohla poľahky začleniť do mikro prestávok v každodennom kolobehu v živote čerstvej mamičky.

Neobyčajnými prínosmi tejto knihy je taktiež jej individualizovaný prístup, mimoriadne kvalitný fotografický materiál, ktorý veľmi názorne vystihuje podstatu jednotlivých jogových pozícií, partnerské relaxácie i relaxácie s novorodeniatkami, ale aj mnoho ďalšieho.

Z anglického originálu Yoga for pregnancy, birth and beyond, vydaného vo vydavateľstve Dorling Kindersley Limited, Londýn v roku 2020, preložila Zora Ličková. Vyšlo vo vydavateľstve IKAR, a.s. – PRÍRODA, v roku 2022.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
438480
Názov
Joga pre tehotenstvo, pôrod a materstvo
Podnázov
Ako si zachovať silu, získať istotu a vyvarovať sa
EAN/ISBN
9788055184685
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Françoise Barbira Freedmanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Rozsah
160
Rozmer
227×183×14 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Joga pre tehotenstvo, pôrod a materstvo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.