Judikatúra vo veciach energetického práva

Peter Ikrényi

SVK Slovensky C. H. Beck2022/05

Kniha: Judikatúra vo veciach energetického práva - Peter Ikrényi
Katalógové číslo: 437399 viac »
Ušetríte až 5,09 € z bežnej ceny 39,00
A navyše získate 33 vernostných bodov
33,91
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Judikatúra vo veciach energetického práva

Kniha je prvou zbierkou judikatúry týkajúcej sa energetického odvetvia v Slovenskej republike a slúži ako pomôcka pre ďalšiu prácu s normami energetického práva.

Právna úprava energetického odvetvia v Slovenskej republike prešla za posledných tridsať rokov mnohými významnými štrukturálnymi zmenami, ktoré sa premietli do viacerých zákonov. Obdobne na úrovni Európskej únie zaznamenala právna úprava energetického odvetvia turbulentný vývoj pozostávajúci z viacerých energetických balíkov právnych aktov reprezentovaných vyše tuctom smerníc a nariadení.

Zbierka zahŕňa rozhodnutia Ústavného súdu Slovenskej republiky, všeobecných súdov na všetkých troch stupňoch a Súdneho dvora Európskej únie. Rozhodnutia interpretujú právne inštitúty a pojmy obsiahnuté v predpisoch energetického odvetvia a prinášajú tak viac svetla do ich aplikácie.

Publikácia je primárne určená odbornej právnickej verejnosti (advokátom, sudcom, pracovníkom správnych orgánov a energetických podnikov, akademikom), ale nepochybne zaujme aj čitateľov, ktorých sa energetika nevyhnutne dotýka, t. j. investorov či samotných zákazníkov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
437399
Názov
Judikatúra vo veciach energetického práva
EAN/ISBN
9788082320155
Forma
Brožovaná
Autor
Peter Ikrényi
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/05
Rozsah
400
Rozmer
140×224
Hmotnosť
0,52
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
13%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Judikatúra vo veciach energetického práva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.