Môj nežný blíženec

Nino Haratischwili

SVK Slovensky Inaque.sk2022/05

Kniha: Môj nežný blíženec - Nino Haratischwili
Katalógové číslo: 437398 viac »
Ušetríte až 1,89 € z bežnej ceny 16,99
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Môj nežný blíženec

Stella má všetko potrebné k šťastiu: v tridsiatich šiestich rokoch pracuje pre regionálne noviny a vedie stredostavovský život v elegantnej štvrti Hamburgu so svojím synom a manželom, televíznym režisérom. Všetko sa však zrúti v deň, keď sa objaví Ivo.

Stella a Ivo sa poznajú od detstva. Mala šesť rokov, keď mal jej otec pomer s Ivovou matkou. Od chvíle, keď Ivo zmizol z jej života, uplynulo sedem rokov.

Stella sa za ním ešte naposledy vydá do Tbilisi, kde objavuje nedávnu tragédiu bývalej sovietskej republiky a snaží sa odhaliť, ako pochopiť a prijať svoju minulosť.

Román o láske, vojne a rodinnej tragédii, ktorý prostredníctvom silného príbehu rieši existenciálne otázky. Nekompromisné skúmanie všetkých foriem devastácie spôsobenej konfliktmi medzi národmi aj jednotlivcami, v rodine alebo vo dvojici.

Môj nežný blíženec je príbeh veľkej lásky a osudovej vášne a krok za krokom, vrstvu za vrstvou odhaľuje rodinnú drámu, ktorá visí ako tieň nad životom Iva a Stelly.

Nino Haratischwili sa narodila v roku 1983 v Tbilisi. Je oceňovaná dramatička, spisovateľka a režisérka. Román Môj nežný blíženec získal cenu Hotlist nezávislých vydavateľstiev. Za svoj rozsiahly román Ôsmy život (pre Brilku), ktorý vyšiel v roku 2014, získala okrem iného literárnu cenu Kulturkreis der deutschen Wirtschaft a Cenu Anny Seghersovej. V roku 2023 vychádza v slovenčine autorkin zatiaľ najnovší román s názvom Nedostatok svetla.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
437398
Názov
Môj nežný blíženec
EAN/ISBN
9788082071576
Forma
Pevná
Autor
Nino Haratischwili
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/05
Rozsah
288
Rozmer
135×207
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Môj nežný blíženec zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.