V očiach pomstiteľa

Kniha: V očiach pomstiteľa - 1. vydanie - Kristína Brestenská
Katalógové číslo: 436022 viac »
Ušetríte až 1,55 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
Škótska séria
Titul je zaradený v tejto sérii
12,35
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: V očiach pomstiteľa

Po románoch V rukách nepriateľa a Na želanie kráľa vrcholí škótska séria Kristíny Brestenskej treťou časťou s názvom V očiach pomstiteľa. Autorka nás v nej prenesie na magické, legendami opradené ostrovy Eigg a Skye, kde sa odohráva pútavý dobrodružno-romantický príbeh o láske, nezmyselnej nenávisti a pomste, inšpirovaný skutočnými historickými udalosťami.

Keď na ostrov Eigg vtrhnú dobyvatelia zo znepriateleného klanu, Nessa sa ukryje v diere medzi skalami. Alexander MacLeod sa pridal k strýkovej výprave s cieľom pomstiť smrť jeho mužov, no ani vo sne by mu nenapadlo, že na protivníkovom území natrafí na vystrašenú mladú ženu a... na lásku. Stačil však jediný pohľad do hlbokých očí, aby pozmenil svoje úmysly a odplatu nahradila snaha o záchranu tajomnej neznámej. Lenže na ceste za vytúženým šťastím stojí priveľa prekážok – nielen dlhoročná nenávisť medzi klanmi, ale aj Nessina strata pamäti a hrozba odhalenia jej pravej totožnosti. Alexander je však odhodlaný ochrániť Nessu pred hroziacim nebezpečenstvom, a to i napriek nesúhlasu rodiny a možnosti, že Nessa si jedného dňa spomenie, kto bol v skutočnosti muž, čo ju ohrozoval na jej rodnom ostrove...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
436022
Názov
V očiach pomstiteľa
EAN/ISBN
9788022024020
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Kristína Brestenská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/06
Rozsah
344
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
V očiach pomstiteľa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.