Dievčatá z ovocných sadov

Niektoré tajomstvá pretrvajú celý život

Nikola Scott

SVK Slovensky IKAR2022/07

Kniha: Dievčatá z ovocných sadov - Niektoré tajomstvá pretrvajú celý život - 1. vydanie - Nikola Scott
Katalógové číslo: 435416 viac »
Ušetríte až 1,88 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dievčatá z ovocných sadov

Niektoré tajomstvá pretrvajú celý život

Londýn, 2004. Frankie to v živote nemala jednoduché. V detstve prišla o matku a otec, obvinený z jej smrti, skončil vo väzení. Starostlivosť o Frankie prevzala stará mama Violet, s ktorou ju vždy spájal vrúcny vzťah. Dôveru medzi nimi naruší až zrada. Keď Frankie zistí, že to Violet dostala jej otca za mreže, preruší s ňou kontakt. Zdá sa, že desaťročie trvajúci spor sa už nedá napraviť. No náhoda opäť spojí ich cesty. Frankie si uvedomí, že stará mama pomaly stráca pamäť a ona je jediná, kto sa o ňu môže postarať. Postupne zisťuje, že Violetina minulosť ukrýva niečo ešte temnejšie. Spomienky z vojnových čias, ktoré môžu zničiť aj Frankie...

Somerset, 1940. Keď život sedemnásťročnej Violet tragicky poznačí bombardovanie Londýna, utečie z domu a vstúpi do Ženskej pozemnej armády. Dúfa, že ťažká práca vo winterbournských sadoch umlčí jej žiaľ a výčitky svedomia. Prijme nové meno, nadviaže nové nerozlučné priateľstvá a spozná aj prvú ozajstnú lásku. Život jej strpčuje len zákerný dozorca Hardwick, ktorý vždy nájde spôsob, ako niekomu uškodiť. Napätie vyvrcholí v osudnú noc, ktorá má pre dievčatá z ovocných sadov navždy ostať spoločným tajomstvom...

Z anglického originálu The Orchard Girls (HEADLINE REVIEW, an imprint of HEADLINE PUBLISHING GROUP, 2021 Great Britain) preložila Tamara Chovanová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
435416
Názov
Dievčatá z ovocných sadov
Podnázov
Niektoré tajomstvá pretrvajú celý život
EAN/ISBN
9788055184050
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Nikola Scott
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/07
Rozsah
488
Rozmer
200×125×42 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dievčatá z ovocných sadov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.