Válka, která změnila Rondo / Viyna, shcho zminyla Rondo

Romana Romanyšyn, Andrij Lesiv

CZE Česky Větrné mlýny2022/04

Kniha: Válka, která změnila Rondo / Viyna, shcho zminyla Rondo - 1. vydanie - Romana Romanyšyn, Andrij Lesiv
Katalógové číslo: 435161 viac »
Ušetríte až 3,27 € z bežnej ceny 20,30
A navyše získate 17 vernostných bodov
17,03
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Válka, která změnila Rondo / Viyna, shcho zminyla Rondo

Kvetoucí Rondo, v němž šťastně žijí křehká stvoření vyrobená ze skla, papíru, nebo nafukovacích balónků. Až do chvíle, kdy město navštíví Válka. Tři hlavní hrdinové knížky, Danko, Fabián a Hvězdička, musí spojit všechny své síly, aby Válku porazili a své milované Rondo zachránili. Společně se jim to podaří, Válka zmizí, jizvy po ní ale zůstanou. Symbolem města se stávají rudé květy vlčího máku. Přímočarý a dojemný příběh, vyprávěný poetickým i vizuálním jazykem, dětem vysvětluje, co to vlastně je ta válka. Symbolika příběhu citlivě vyzdvihuje hodnoty, jakými jsou soudržnost, vzájemná pomoc i odvaha. Autory knihy jsou ukrajinští umělci Romana Romanyšyn a Andrij Lesiv, členové studia Agrafka. Knížka, za niž autoři obdrželi náruč ocenění po celém světě, je určená dětem od šesti let. Vydáváme ji dvojjazyčně, ukrajinsky a česky, aby mohla sloužit i jako jazyková pomůcka.

---------------------------

Tse knyha pro te, shcho viyna ne maye sertsya i ne rozumiye zhodnoyi movy, zate torkayet'sya kozhnoho i na vsikh zalyshaye shramy. Ta yakshcho spil'no zbuduvaty mashynu svitla i navchytysya spivaty popry vse, todi navit' naytenditnishi istoty zmozhut' vystoyaty y peremohty. A shche tsya knyha – tse pryvid dlya vdumlyvoyi rozmovy z dit'my (abo y zi soboyu) pro te, shcho diyet'sya nyni v krayini chy y deinde u sviti, u formati charivnoyi istoriyi, yaka zavzhdy zalyshaye mistse dlya nadiyi ta optymizmu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
435161
Názov
Válka, která změnila Rondo / Viyna, shcho zminyla
EAN/ISBN
9788074434488
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Romana Romanyšyn, Andrij Lesiv
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/04
Rozsah
64
Rozmer
210×290
Hmotnosť
0,52
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Válka, která změnila Rondo / Viyna, shcho zminyla Rondo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.