Celoročná ochrana záhradných plodín

2022

Juraj Matlák

SVK Slovensky Ing. Juraj Matlák, M-EDIT-OR2022

Kniha: Celoročná ochrana záhradných plodín - 2022 - Juraj Matlák
Katalógové číslo: 433996 viac »
7,44

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Celoročná ochrana záhradných plodín

2022

Celoročná ochrana záhradných plodín je ročenka, vychádzajúca už 28 rokov. Je určená predovšetkým záhradkárom, ale dobre poslúži aj farmárom a väčším pestovateľom ovocia, viniča, zeleniny i okrasných rastlín v boji proti chorobám a škodcom. Každoročne sa aktualizuje podľa zmien, ktoré nastali v predchádzajúcom roku v Zozname autorizovaných prípravkov na ochranu rastlín.

Podstatnú časť publikácie tvoria tzv. plodinové tabuľky, v ktorých sú uvedené účinné látky prípravkov, spôsob ich účinku, škodlivosť pre včely, ako aj koncentrácia a dávka na 10 litrov vody. V jednotlivých tabuľkách sú zvýraznené prípravky dostupné aj v malospotrebiteľskom balení. V ďalších častiach publikácie je uvedený rozsah povolenia prípravkov v záhradníctve, užitočné organizmy použiteľné v biologickej ochrane záhradných plodín a herbicídy v malospotrebiteľskom balení.

Vo farebnej prílohe je uvedený mesačný prehľad ochrany všetkých záhradných plodín aj s fotografiami chorôb a škodcov, ale aj dôležitých vývojových štádií, v ktorých treba pestované plodiny ošetrovať. Samostatná farebná dvojstrana je venovaná chorobám a škodcom orechov s podrobným návodom na boj proti vrtivke orechovej.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
433996
Názov
Celoročná ochrana záhradných plodín
Podnázov
2022
EAN/ISBN
9788089457168
Forma
Brožovaná
Autor
Juraj Matlák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022
Rozsah
102
Rozmer
210×297
Hmotnosť
0,35
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Celoročná ochrana záhradných plodín zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.