Lepšie spím, zdravšie žijem

Frank Lipman, Neil Parikh, Rachel Holtzman

SVK Slovensky barecz & conrad books2022/04

Kniha: Lepšie spím, zdravšie žijem - 1. vydanie - Frank Lipman, Neil Parikh, Rachel Holtzman
Katalógové číslo: 433941 viac »
Ušetríte až 1,77 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,13
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Lepšie spím, zdravšie žijem

Najmodernejšie rady o spánku od renomovaného lekára funkčnej medicíny a spoluzakladateľa populárnej spoločnosti Casper zameriavajúcej sa na spánok. Ak ste ako väčšina ľudí, pravdepodobne trpíte nedostatkom spánku. Kvôli kultúrnym zmenám sme sa ocitli uprostred epidémie nespavosti, a žiaľ, spánková deprivácia má závažnejšie dôsledky než si možno myslíte: od podráždenosti, mozgovej hmly a naberaní na hmotnosti, po vážne stavy, ako napríklad hormonálna dysregulácia, srdcovo-cievne ochorenia, poškodenie pamäte, cukrovka a Alzheimerova choroba. V knihe Lepšie spím, zdravšie žijem sa spojili priekopník funkčnej medicíny a odborník na spánok Frank Lipman, MD, a spoluzakladateľ spoločnosti Casper, Neil Parikh, aby na jednom mieste ponúkli rady, ako vyťažiť to najlepšie z kvalitného spánku každú noc. Na rozdiel od tuctov blogov, článkov a ďalších materiálov, ktoré ponúkajú rýchle riešenia nespavosti, Lipman a Parikh chápu, že neexistuje nič také ako univerzálna rada pre všetkých. Vďaka jasnému vysvetleniu najnovších trendov vo vede o spánku a všetkých faktorov, ktoré ovplyvňujú váš spánok – vrátane toho, kedy a ako jete či cvičíte, ako zvládate stres, ako si zvyknete zdriemnuť a akú úlohu hrajú vo vašom živote technológie – Lepšie spím, zdravšie žijem pomôže čitateľom a čitateľkám vytvoriť si spánkový protokol na mieru, ktorý bude v súlade s ich životným štýlom a potrebami. Kniha je nabitá fascinujúcimi vedeckými poznatkami, zaujímavými prípadovými štúdiami a praktickými radami, ktoré sa dajú jednoducho implementovať a poskytuje všetko, čo potrebujete na vylepšenie svojho spánku, zvýšenie produktivity a pre šťastie – pre život.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
433941
Názov
Lepšie spím, zdravšie žijem
EAN/ISBN
9788082580023
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Frank Lipman, Neil Parikh, Rachel Holtzman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/04
Rozsah
224
Rozmer
210×148×18 mm
Hmotnosť
0,27
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lepšie spím, zdravšie žijem zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.