Buď presvedčivý

Suneel Gupta, Carlye Adlerová

SVK Slovensky barecz & conrad books2022/04

Kniha: Buď presvedčivý - 1. vydanie - Suneel Gupta, Carlye Adlerová
Rokmi overené tajomstvá úspechu
Katalógové číslo: 433940 viac »
Ušetríte až 1,77 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,13
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Buď presvedčivý

Nikto neurobí do sveta dieru sám. Skutočnosť, že niektorí ľudia si dokážu získať dôveru šéfov či investorov, zatiaľ čo iní nie, však má svoj dôvod. A tento dôvod takmer nijako nesúvisí so skúsenosťami, pôvodom či dokonale vypracovaným podnikateľským plánom. 

Zdá sa, že presvedčiví ľudia disponujú akousi skrytou vlastnosťou, ktorou ostatných motivujú k činom. Často ju opisujeme ako prirodzený talent alebo charizmu... Človek ju buď má, alebo nemá. Keď Suneela Guptu odmietli všetci investori, ktorých oslovil, položil si pálčivú otázku: dá sa táto vlastnosť získať? Suneel sa poučil zo skúseností stoviek najväčších svetových mysliteľov a objavil spôsob prezentovania nových nápadov, vďaka ktorému sa mu podarilo získať miliónové investície, spôsobiť veľké zmeny v obrovských korporáciách či dokonca presvedčiť svoju osemročnú dcéru, aby si upratala izbu. 

Kniha prezrádza rokmi overené tajomstvá úspechu producentov oscarových filmov, investorov do rizikového kapitálu, zakladateľov startupov s hodnotou nad miliardu dolárov a vedúcich pracovníkov ikonických spoločností, ako sú Lego, Method a Pixar. Suneelovi sa pomocou týchto neoceniteľných tajomstiev podarilo stať „novou tvárou inovácií“ newyorskej burzy. Prelomová kniha Buď presvedčivý odhaľuje, že kľúčom k úspechu nie je charizma, vplyvné známosti ani dobrý životopis, ale schopnosť presvedčiť ostatných, aby vám dali šancu. A keď si ju prečítate, zistíte, ako túto schopnosť získať.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
433940
Názov
Buď presvedčivý
EAN/ISBN
9788082580016
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Suneel Gupta, Carlye Adlerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/04
Rozsah
252
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Buď presvedčivý zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.