Ako očariť džentlmena

Srdcia na pláni 2. diel

Kristi Ann Hunterová

SVK Slovensky i527.net2022/03

Kniha: Ako očariť džentlmena - Srdcia na pláni 2. diel - Kristi Ann Hunterová
Katalógové číslo: 433684 viac »
Ušetríte až 1,88 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
Séria kníh: Srdcia na pláni
Srdcia na pláni
Titul je zaradený v tejto sérii
15,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ako očariť džentlmena

Srdcia na pláni 2. diel

"Hunterovej sa podarilo napísať skvostný príbeh o peripetiách hľadania si životného partnera uprostred intríg spoločenskej smotánky v regentskom Anglicku, o zápasení s pochybnostami vo vieru v Boha okorenený romancou, čo vzplanie vďaka spoločnej vášni a láske ku koňom."

Publishers Weekly

Aaron Withworth nikdy nemal svoj život úplne pod kontrolou. Vždy však mohol byť hrdý na svoje čestné konanie v obchodných záležitostiach a povesť výnimočného znalca koní. Keď hrozí, že o obe tieto istoty ho pripravia dôsledky nečakanej udalosti, v zúfalstve sa rozhodne zamestnať cvičiteľa koní z kočovného cirkusu a ponúkne mu dočasné miesto džokeja.

Sophia Fitzroyová si uvedomuje, že ju znalci koní neberú vážne preto, lebo je žena. Nemôže však dopustiť, aby jej pomedzi prsty prekĺzla príležitosť, ako uniknúť z rušného sveta predstavení a nekonečného cestovania. So zápalom sa pustí do boja za svoje právo vykonávať prácu, ktorú jej pán Whitworth prisľúbil. Postupne však prichádza na to, že čelí aj inej, oveľa náročnejšej výzve, a to ako preniknúť do prísne stráženého srdca tohto zásadového džentlmena.

Na svetlo sveta začínajú vychádzať tajomstvá z Aaronovej i Sophiinej bolestivej minulosti. Prekonajú rozdiely, ktoré medzi nimi stoja? Dokážu obetovať svoje staré sny, aby si splnili nový sen o spoločnej budúcnosti?

Kristi Ann Hunterová

Kristi Ann Hunterová je autorkou sérií SÁGA RODU HAWTHORNOVCOV a SÍDLO HAVEN MANOR. V roku 2016 sa stala víťazkou prestížneho ocenenia RITA (Romance Writers of America). Vyhrala aj súťaže Genesis (American Christian Fiction Writers, ACWF) či Maggie Award for Excellence (Georgia Romance Writers). S manželom a tromi deťmi žije v americkom štáte Georgia.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
433684
Názov
Ako očariť džentlmena
Podnázov
Srdcia na pláni 2. diel
EAN/ISBN
9788082490162
Forma
Pevná
Autor
Kristi Ann Hunterová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/03
Rozsah
376
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako očariť džentlmena zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.