Sedem a pol kapitoly o mozgu

Lisa Feldman Barrett

SVK Slovensky SLOVART2022/04

Kniha: Sedem a pol kapitoly o mozgu - Lisa Feldman Barrett
Katalógové číslo: 432985 viac »
11,89

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sedem a pol kapitoly o mozgu

Zamysleli ste sa už niekedy nad tým, načo máte mozog? Pravdepodobne áno, ale správna odpoveď vás asi aj tak prekvapí: na to, aby hospodáril s vašou telesnou energiou. Renomovaná neurovedkyňa Lisa Feldman Barrett patrí vďaka svojmu revolučnému výskumu medzi percento najčastejšie citovaných vedcov na svete a vo svojej najnovšej publikácii poodhaľuje, ako funguje najzložitejší orgán ľudského tela. Dozviete sa, ako mozog vznikol, akú má stavbu a ako ten váš spolu s mozgami iných ľudí vytvára všetko, čo zažívate. Zistíte, že ak chcete lepšie riadiť svoj život, mali by ste zabudnúť na rozšírené mýty ako predstava o jašterom mozgu či údajný spor medzi myslením a emóciami, ba aj medzi prírodou a výchovou. Kniha Sedem a pol kapitoly o mozgu prináša najnovšie neurovedecké poznatky, ktoré oslovia mozgy nezasvätených čitateľov, ale aj vedeckých veteránov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
432985
Názov
Sedem a pol kapitoly o mozgu
EAN/ISBN
9788055655505
Forma
Mäkká
Autor
Lisa Feldman Barrett
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/04
Rozsah
168
Rozmer
135 x 205 mm
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sedem a pol kapitoly o mozgu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.