Rozhovor s členkou kultu

Mária Modrovich

SVK Slovensky Větrné mlýny2022/02

Médium CD: Rozhovor s členkou kultu - Mária Modrovich
Katalógové číslo: 432536 viac »
Ušetríte až 2,89 € z bežnej ceny 17,94
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,05
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Médium CD: Rozhovor s členkou kultu

Rozhovor s členkou kultu je čtvrtá kniha Márie Modrovich, slovenské prozaičky mladší generace. Vystudovala marketingové komunikace a germanistiku v Bratislavě, několik let žila v USA a posílala odsud fejetony reflektující tamní život, především newyorský. Prozaicky debutovala souborem povídek Lu&Mira, za svou třetí knihu Flešbek, jejímž tématem je mateřství, byla nominována na Anasoft literu a Evropskou cenu za literaturu. Aktuálně představovaný titul je fiktivním rozhovorem mladého novináře s členkami tajného, výslovně ženského přírodního společenství. Pokouší se přijít na to, proč ženy opustili rodiny a pohodlný život ve městě za existenci v lesní izolaci.

Připravili Voiceover – Viktória Pejková Slovensko-český slovníček - Stanislava Chrobáková Technická spolupráce – Jan Spisar, Jan Vlček Hudba - Martin Ražný Zvuk - David Straka Dramaturgie, produkce – Monika Horsáková režie – Miroslav Zelinský Natočeno ve studiu MROŠ v Ostravě

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
432536
Názov
Rozhovor s členkou kultu
EAN/ISBN
8593085038553
Autor
Mária Modrovich
Druh tovaru
Médium CD
Rok vydania
2022/02
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rozhovor s členkou kultu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.