Varenie bez výhovoriek

Joshua Weissman

SVK Slovensky Príroda2022/04

Kniha: Varenie bez výhovoriek - 1. vydanie - Joshua Weissman
Katalógové číslo: 432244 viac »
Ušetríte až 2,76 € z bežnej ceny 24,90
A navyše získate 22 vernostných bodov
22,14
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Varenie bez výhovoriek

Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje jedlá, ktoré sú nenáročné na prípravu a na suroviny, Joshua sa modernému spôsobu varenia a stravovania stavia na odpor: „Mohli by sme, prosím, prestať s prívalom jedál, ktoré sú hotové za 2,3 sekundy a ktoré potrebujú len 1 ingredienciu? Chápem... sme zaneprázdnení. Ale zamerajme sa na to, že dokonale pripravené hamburgery nerastú na stromoch.“

Už dávno sme totiž zvyknutí na to, že mnohé z jedál si nepripravujeme sami, ale kupujeme, a presne tým sa okrádame o vzácne kulinárske zážitky. Ak si chceme jedlo naozaj naplno vychutnať, mali by sme si všetko pripravovať doma a nehľadať skratky.

Táto kniha vás bez akejkoľvek hanby, ľútosti či výhovoriek naučí, ako na to. Nájdete v nej viac než 100 výborných receptov na polievky, mäso, ryby, šaláty či dezerty, ale aj rôzne praktické skúsenosti autora a jeho skvelé žartíky. Mnoho z receptov nájdete i na jeho kanáli na YouTube. Ak máte radi poctivo pripravené jedlá a chcete mať nad nimi kontrolu od úplného začiatku až do konca, ak vás rýchle občerstvenie už unavuje a ste sklamaní zo superrýchlych a superjednoduchých kuchárskych kníh, potom je Varenie bez výhovoriek určené práve vám.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
432244
Názov
Varenie bez výhovoriek
EAN/ISBN
9788055183374
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Joshua Weissman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/04
Rozsah
264
Rozmer
254×203×22 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Varenie bez výhovoriek zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.