Naša pani z Kibeha

Mária sa prihovára svetu zo srdca Afriky

Immaculée Ilibagiza

SVK Slovensky Zachej2022

Kniha: Naša pani z Kibeha - Mária sa prihovára svetu zo srdca Afriky - Immaculée Ilibagiza
Katalógové číslo: 430209 viac »
Ušetríte až 0,81 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,09
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Naša pani z Kibeha

Mária sa prihovára svetu zo srdca Afriky

Trinásť rokov pred krvavou genocídou, ktorá zasiahla Rwandu v roku 1994 a zanechala viac ako milión mŕtvych, sa Panna Mária a Ježiš zjavili ôsmim mladým ľuďom v odľahlej dedinke Kibeho v Rwande. Mária a Ježiš prostredníctvom týchto vizionárov varovali pred blížiacim sa holokaustom, ktorý by mohol byť odvrátený, keby Rwanďania otvorili svoje srdcia Bohu a prijali jeho lásku.

Podobne ako vo Fatime a v Lurdoch aj poslom z Kibeha sa spočiatku posmievali a neverili im. Ale keď sa v tejto dedinke začal diať zázrak za zázrakom, desiatky tisíc Rwanďanov putovali do Kibeha, aby boli prítomní pri zjaveniach. Roky mnohí sledovali, ako Panna Mária a Ježiš hovorili prostredníctvom ôsmich vizionárov o Božej láske. Zanechávali posolstvá, ktoré boli určené nielen Rwanďanom, ale celému svetu.

Mária zanechala aj posolstvá pre vládu a cirkevných predstaviteľov, aby ich poučila, ako majú ukončiť etnickú nenávisť, ktorá vrela v krajine. Varovala ich, že Rwanda sa stane krvavou riekou krajinou nevýslovného krviprelievania, ak sa nenávisť ľudí rýchlo neuhasí láskou. Niektorí predstavitelia počúvali, ale len málo ich uverilo. Prorocké a apokalyptické varovania sa tragicky naplnili počas sto dní krutého krviprelievania a masového vraždenia.

Po genocíde a dvoch desaťročiach dôkladného skúmania sa Kibeho stalo prvým a jediným mariánskym miestom v celej Afrike, ktoré uznal Vatikán. No jeho príbeh zostáva zväčša neznámy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
430209
Názov
Naša pani z Kibeha
Podnázov
Mária sa prihovára svetu zo srdca Afriky
EAN/ISBN
9788082114297
Forma
Brožovaná
Autor
Immaculée Ilibagiza
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022
Rozsah
240
Rozmer
140×210
Hmotnosť
0,28
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Naša pani z Kibeha zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.