Hotelík na Islande

Julie Caplin

SVK Slovensky COSMOPOLIS2022/02

Kniha: Hotelík na Islande - Julie Caplin
Ľad a horúce gejzíry v ďalšom Romantickom úteku
Katalógové číslo: 429786 viac »
Ušetríte až 2,74 € z bežnej ceny 16,99
A navyše získate 14 vernostných bodov
Séria kníh: Romantické úteky
Romantické úteky
Titul je zaradený v tejto sérii
14,25
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hotelík na Islande

Pripravte si voňavý čajík či typické varené islandské víno glogg, zakrúťte sa do teplej deky a zahĺbte sa do príbehu malého útulného hotelíka na Islande. Príbeh z krajiny ľadu a gejzírov vám ukáže, že cesta za pravou láskou je často vydláždená sklamaniami, ale aj to, že šikovný človek i napriek bolestivým zakopnutiam svoje miesto pod slnkom vždy nakoniec nájde.

Ambiciózna Lucy zažije azda tú najzahanbujúcejšiu skúsenosť svojho života, po ktorej ju vyhodia z milovanej práce. Akoby toho nebolo dosť, z jej partnera sa vykľuje poriadny zbabelec. Ocitá sa na dne a jej poslednou šancou je prijať prácu manažérky malého hotelíka Polárna žiara na Islande. Na mieste už na ňu čaká príťažlivý barman Alex, ktorého si možno pamätáte z Cukrárne v Paríži, ale aj kúzelná polárna žiara, mrazivá zima, horúce pramene a ešte horúcejšia láska.
Lucy sa napriek prvotným pochybnostiam do malého útulného hotelíka zamiluje a práca ju čoraz viac baví. Dni jej spríjemňuje aj charizmatický Alex, ktorý však pred Lucy čosi tají. Navyše sa v hotelíku začínajú diať podozrivé veci. Miestni sa tvária, že je to práca škriatkov, no Lucy tuší, že jej chce niekto škodiť. Aby konečne našla pokoj v duši, je odhodlaná rozlúsknuť všetky tajomstvá. Je Alex naozaj ten, za koho sa vydáva? A komu jej príchod tak veľmi leží v žalúdku? Ak si chce Lucy udržať novú prácu, musí o ňu tentoraz poriadne zabojovať. A to isté platí aj v prípade lásky...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
429786
Názov
Hotelík na Islande
EAN/ISBN
9788080902650
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Julie Caplin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/02
Edícia
Romantické úteky
Rozsah
344
Rozmer
145×205 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hotelík na Islande zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.