Poradca 6/2022 – Zákon o DPH s komentárom

SVK Slovensky PORADCA2021/12

Kniha: Poradca 6/2022 – Zákon o DPH s komentárom
Katalógové číslo: 427871 viac »
Ušetríte až 1,42 € z bežnej ceny 7,00
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,58
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Poradca 6/2022 – Zákon o DPH s komentárom

Priamy vplyv na zlepšenie výberu DPH sa predpokladá aj od zavedenia novej skutočnosti pre uplatnenie inštitútu ručenia za daň, ktorou je platba na bankový účet dodávateľa, ktorý v deň uskutočnenia platby nebol zverejnený na webovom sídle FR SR. Elimináciu rizika, ktoré so sebou prináša uplatnenie inštitútu ručenia za daň, umožňuje osobitný spôsob úhrady dane, ktorý umožní odberateľovi zaplatiť dodávateľovi len základ dane a samotnú daň odviesť priamo na osobný účet dodávateľa. V kontexte ústavnoprávnej úpravy prestala byť aktuálna súčasná právna úprava disciplinárnej právomoci a disciplinárneho konania voči jednotlivým právnickým povolaniam, ktorá je upravená v osobitných predpisoch, menovite voči sudcom, prokurátorom a iným osobám, ktoré sa predkladateľ rozhodol podriadiť pod disciplinárnu právomoc novozriadeného najvyššieho správneho súdu prostredníctvom nového zákona. Ústavnoprávnym základom pre vypracovanie disciplinárneho súdneho poriadku je Ústava SR. Cieľom zákona je upraviť a zjednotiť procesnú úpravu disciplinárneho konania vo veciach sudcov, prokurátorov, notárov a súdnych exekútorov pred najvyšším správnym súdom. Zároveň príde k odstráneniu súčasného neefektívneho, v mnohých prípadoch až nefunkčného stavu disciplinárnych konaní.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
427871
Názov
Poradca 6/2022 – Zákon o DPH s komentárom
EAN/ISBN
9771335158247
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/12
Rozsah
280
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,21
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Poradca 6/2022 – Zákon o DPH s komentárom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.