Escobarov syn: Prvorodený

Vraždy, skryté milióny a tajomstvo tajnej služby.

Roberto Sendoya Escobar

SVK Slovensky IKAR2022/03

Kniha: Escobarov syn: Prvorodený - Vraždy, skryté milióny a tajomstvo tajnej služby. - 1. vydanie - Roberto Sendoya Escobar
Katalógové číslo: 427365 viac »
Ušetríte až 1,55 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,35
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Escobarov syn: Prvorodený

Vraždy, skryté milióny a tajomstvo tajnej služby.

Pablo Escobar bol najväčším narkobarónom, akého nosila Zem. Do svojej smrti v roku 1993 patril k najbohatším obyvateľom planéty a ovládal osemdesiat percent globálneho obchodu s kokaínom. V roku 1965 sa kolumbijské špeciálne sily pod velením agenta britskej tajnej služby MI6 vydali na záťah, aby z úkrytu vtedy ešte mladého bezvýznamného kriminálnika Pabla Escobara ukoristili peniaze. Akcia vyvrcholila prestrelkou, po ktorej zostalo mnoho mŕtvych. Escobarovi a niekoľkým jeho mužom sa podarilo uniknúť. Na mieste zostal jediný živý tvor, bábätko menom Roberto, Pablov nemanželský syn. Robertova matka zahynula na mieste. Podivuhodným riadením osudu sa agent MI6 nad dieťaťom zľutoval, vzal ho so sebou a neskôr si ho adoptoval.

Z Pabla Escobara sa časom stal jeden z najväčších zločincov v dejinách a z Roberta tromf v rukách britských tajných služieb. Chlapec až do dospelosti netušil o svojej pravej totožnosti, hoci sa s Escobarom stretol. Je zrejmé, že Robertov adoptívny otec a britská vláda s týmto gangstrom tajne spolupracovali, aby mali pod kontrolou pranie špinavých peňazí a obchod s drogami. Pred smrťou odovzdal adoptívny otec Robertovi papier so zašifrovaným textom, ktorý podľa neho vedie k úkrytu s Escobarovými „stratenými miliónmi“. Vďaka tejto knihe sa šifra prvý raz dostáva na svetlo sveta.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
427365
Názov
Escobarov syn: Prvorodený
Podnázov
Vraždy, skryté milióny a tajomstvo tajnej služby.
EAN/ISBN
9788055182209
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Roberto Sendoya Escobar
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/03
Rozsah
272
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,36
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Escobarov syn: Prvorodený zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.