Lovci, zberači, rodičia

Čo nás môžu dávne kultúry naučiť o stratenom umení výchovy šťastných a vyrovnaných detí

Michaeleen Doucleff

SVK Slovensky Eastone2021/11

Kniha: Lovci, zberači, rodičia - Čo nás môžu dávne kultúry naučiť o stratenom umení výchovy šťastných a vyrovnaných detí - Michaeleen Doucleff
Katalógové číslo: 425674 viac »
Ušetríte až 2,42 € z bežnej ceny 14,99
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,57
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Lovci, zberači, rodičia

Čo nás môžu dávne kultúry naučiť o stratenom umení výchovy šťastných a vyrovnaných detí

Kým v západnej kultúre sa výchovné odporúčania menia s módnymi vlnami, najstaršie kultúry sveta sú už stáročia majstrami vo výchove šťastných a vyrovnaných detí. Čo sa od nich môžeme naučiť? Keď sa Michaeleen Doucleff stane matkou dcéry s problematickým správaním a žiadne moderné výchovné metódy, ktoré vyskúša, neprinesú želateľný výsledok, rozhodne sa overiť si, aké výskumy stoja v pozadí súčasných prístupov k výchove detí.
Nemilo ju prekvapí zistenie, že mnohé metódy nie sú ničím podložené, a často vychádzajú skôr z domnienok, ako z praxe. Pri návšteve mayskej dediny náhodne spozná úplne iný spôsob výchovy, ktorého výsledkom sú mimoriadne láskavé a veľkorysé deti, ochotné pomáhať bez toho, aby na ne rodičia museli kričať, nútiť ich, dohovárať im, robiť rozvrhy domácich prác, či im platiť.
A tak sa aj so svojou malou dcérou vydá spoznávať výchovné stratégie rodičov z troch tradičných svetových komunít – mexických Mayov, Inuitov spoza polárneho kruhu a tanzánskeho kmeňa Hadzov. Kniha prináša praktické rady na okamžité využitie a predstavuje univerzálne prístupy k rodičovstvu s ohľadom na život v našej západnej kultúre.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
425674
Názov
Lovci, zberači, rodičia
Podnázov
Čo nás môžu dávne kultúry naučiť o stratenom umení
EAN/ISBN
9788081094248
Forma
Pevná
Autor
Michaeleen Doucleff
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
320
Rozmer
140×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lovci, zberači, rodičia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.