Madam Život

Ahmet Altan

SVK Slovensky Inaque.sk2021/11

Kniha: Madam Život - Ahmet Altan
Katalógové číslo: 425530 viac »
Ušetríte až 1,52 € z bežnej ceny 14,99
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,47
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Madam Život

Úžasný príbeh citového vzplanutia medzi mladým mužom a zrelou ženou, ktorá mu ukáže iný pohľad na zmysel života. Kniha, v ktorej kľúčovú úlohu zohráva rozprávačova prvá láska literatúra. Pretože v meste, kde vládne strach, ho môže zachrániť len predstavivosť.

Mladý rozprávač Fazil študuje ďaleko od domova. Po otcovej smrti dostal štipendium a prenajíma si izbu v skromnej ubytovni, ktorou prechádzajú nezabudnuteľné postavy v snahe prekĺznuť trhlinami v hrôze doliehajúcej na mesto.

Fazil pracuje ako komparzista v televíznej šou a práve tu stretne zmyselnú ženu, ktorá ho očarí. Jej meno Hayat v turečtine znamená život a práve vďaka nej objaví jeho rôznorodosť. Láska a jej odtiene sa stávajú metaforami túžby po slobode v uzamknutej krajine.

Ahmet Altan je jedným z najvýznamnejších súčasných tureckých spisovateľov. V septembri 2016 ho zatkli pre novinársku činnosť. Je zástancom kurdskej a arménskej menšiny, centrálnou postavou v tureckom kultúrnom milieu a zároveň autorom piatich úspešných románov. Je držiteľom ceny Grand Prix vydavateľstva Akademi, prestížnej Ceny za slobodu a budúcnosť médií udeľovanej mediálnou nadáciou Lipskej sporiteľne a medzinárodnej ceny Hranta Dinka. Vo februári 2018 ho turecký štát odsúdil na doživotie. Vo väzení, z ktorého ho prepustili v apríli 2021, napísal memoáre Už nikdy neuvidím svet a román Madam Život.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
425530
Názov
Madam Život
EAN/ISBN
9788082071378
Forma
Pevná
Autor
Ahmet Altan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/11
Rozsah
200
Rozmer
135×207
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Madam Život zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.